Gabriela Cristea Se Crede „Regina Internetului” În Bucătărie. Cum A Filmat-O Soțul Ei În Timp Ce Gătea

Gabriela Cristea, recunoscută pentru prezența sa activă pe internet și pentru rețetele sale filmate în bucătărie, a stârnit reacții diverse din partea fanilor în urma unui videoclip postat de soțul ei, Tavi Clonda. Înregistrarea îi surprinde pe cei doi în timp ce pregătesc borș de rață cu tăiței, însă apariția sumară a Gabrielei a stârnit controverse printre urmăritori.

La vârsta de 49 de ani, Gabriela Cristea și-a adaptat mereu prezența pe internet și a reușit să rămână relevantă, acum făcând furori pe TikTok cu rețetele sale culinare. Cu toate acestea, uneori a fost criticată pentru ținutele sumare pe care le adoptă în timpul filmărilor.

În videoclipul postat de Tavi Clonda, cei doi discută despre pregătirea borșului de rață, iar Gabriela este surprinsă într-o ținută destul de sumară, lucru care nu a fost pe placul tuturor fanilor. Aceasta nu este prima dată când Gabi Cristea atrage atenția prin îmbrăcămintea sa în timp ce gătește, iar unele comentarii au fost destul de critice în acest sens.Recent, în comentariile la videoclip, unii urmăritori au remarcat că Gabriela ar fi trebuit să adopte o ținută mai decentă, mai ales că este o mamă și că imaginea ei ar putea influența negativ tinerii. Criticile au fost variate, unii exprimându-și dezaprobarea față de opțiunile vestimentare ale Gabrielei în timpul activităților cotidiene, inclusiv în bucătărie.

Vezi și:  Monica Tatoiu isi doreste sa fie incinerata: „Eu nu vreau ca fiul meu sa vina cu flori la cimitir

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *