Gabi Luncă a murit. Era internată cu Covid

Gabi Luncă a murit. Această veste tristă vine la câteva ore după ce Nelu Ploieșteanu a decedat tot pe patul unui spital. Valul 3 de covid mai face astfel încă o victimă. În urmă cu o săptămână și Cornelia Catangă a murit, după ce fusese internată în spital cu diagnosticul de coronavirus. Informația a fost confirmată de Spitalul Judeţean Ilfov.  Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România.

În urmă cu cîteva zile, Rebeca Onoriu, fiica artistei, a vorbit în exclusivitate la Romania Tv  despre starea de sănătate a mamei sale. Solista în vârstă de 81 de ani se afla sub observaţia medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov şi era în stare stabilă.Alte ArticoleUn concurent la Survivor România rupe tăcerea! Ce se întâmplă …Relația incredibilă dintre Nelu Ploieşteanu și Gigi Becali. …Nelu Ploieşteanu şi-a prevestit moartea: „Eu zic că …

EXCLUSIV. Fiica lui Gabi Luncă, despre starea critică a artistei: „Am auzit doar un geamăt şi aparate care bipăiau”

Familia era însă îngrijorată, întrucât Gabi Luncă a avut în trecut cancer mamar şi se temea că este vulnerabilă în faţa virusului SARS-CoV-2.

Trecerea în neființă a îndrăgitei Gabi Luncă vine după un șir de tragedii care îndoliază lumea artistică din România. În urmă cu exact o săptămână se stingea din viață, tot din cauza COVID-19, Cornelia Catanga. Aceasta avea 63 de ani.

Vineri dimineață un alt anunț i-a șocat pe români. Nelu Ploieșteanu pierdea lupta cu temutul virus. Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie. În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni dar și la inimă.

Cine este Gabi Luncă

Gabi Luncă s-a născut în Prahova, pe 16 octombrie 1938. La 3 ani jumătate a rămas orfană de mamă. Atât ea, cât şi ceilalţi 5 copii ai familiei Luncă au crescut în condiţii nu tocmai bune, din cauza mamei vitrege. A făcut doar 7 clase, apoi s-a angajat ca muncitor necalifcat, la săpat șanțuri. Pentru că avea o vice foarte frumoasă, colegele de muncă se ofereau să-i facă norma, pentru ca ea să le cânte. Astfel a început să participe la diverse concursuri li, bineînțeles, să le câștige.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*