Fructul banal care te scapă de insomnie, riduri şi ajută să topeşti kilogramele în plus. Iată în ce cantităţi trebuie să consumi

Fructul banal care te scapă de insomnie, riduri şi ajută să topeşti kilogramele în plus. Aceste fructe au un conţinut de calorii, dar sunt în acelaşi timp surse preţioase de substanţe nutritive, vitamine şi minerale de care organismul are nevoie pentru a funcţiona în parametrii normali. De asemenea, cireşele pot înlocui cu succes ciocolata, bomboanele şi dulciurile rafinate, fiind alegeri inspirate la orice oră din zi, fie că e dimineaţă, prânz ori seară.

Fructul banal care te scapă de insomnie, riduri şi ajută să topeşti kilogramele în plus. Iată în ce cantităţi trebuie să consumiAlte ArticoleCalendar ortodox aprilie 2021. Sărbători religioase în aprilie …Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi …I-au cedat nervii în anchetă. Un ofiţer de poliţie s-a sinucis …

S-a demonstrat că un consum pe termen lung al acestor fructe are efect anticancerigen graţie conţinutului crescut de antioxidanţi care luptă cu radicalii liberi şi protejează celulele din corp de acţiunea nocivă a acestora, csid.ro.

De asemenea, poate avea efecte miraculoase şi asupra creierului, prevenind instalarea unor boli neurodegenerative cum sunt demenţa sau boala Alzheimer.

Citeşte şi: Iulia Albu, 39 ani, s-a pozat în costum de baie. Comentariile au apărut imediat: „O doamnă nu se fotografiază cu picioarele desfăcute”

Antioxidanţii, mineralele, acidul elagic, vitamina C, vitamina A, bioflavonoidele, melatonina şi antiocianele fac din aceste fructe adevărate izvoare de sănătate.

Melatonina este un antioxidant excelent pentru calmarea sistemului nervos şi este utilă în caz de insomnii, nevroze, stări de anxietate şi migrene. Deci, dacă vrei să adormi mai repede este suficient să mănânci câteva cireşe.

În plus, mineralele precum potasiul, fierul, cuprul, zincul, cuprul şi manganul ajută la păstrarea unui ritm cardiac normal şi sunt elemente-cheie pentru un transport eficient al substanţelor nutritive către organele vitale.

Vitamina A din compoziţia cireşelor este excelentă pentru piele deoarece conţine mult betacaroten, nutrient necesar pentru un sistem imunitar puternic şi o piele strălucitoare. Cireşele conţin până la de 20 de ori mai mult betacaroten decât căpşunele sau afinele.

Cireşele conţin peste 75% apă, trăsătură care le face ideale în curele de slăbire, deoarece au puţine calorii (63 de calorii la 100 de grame), previn deshidratarea, conferă senzaţia de saţietate, graţie fibrelor solubile din compoziţie, şi scad nivelul de colesterol „rău” din sânge.

Citeşte şi: Leguma sănătoasă care topeşte grăsimea ca prin minune. Anunţul făcut de Mihaela Bilic 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*