Foto! Natalia Mateuț, distracție în Mykonos în costum de baie și cu un praf alb, suspect, aranjat tacticos cu buletinul și o bancnota de 1 leu rulată lângă! “Mamă, ce de “zăpadă” e la greci! Aia sigur nu e cocaină?”

E vară, e vacanță, iar vedetele încep ușor-ușor să-și schimbe ”domiciliul” în destinații care mai de care mai luxoase. Excepție de la regulă nu a făcut nici Natalia Mateuț. Vedeta și-a luat sora, câțiva prieteni și s-au mutat cu toții în Mykonos, capitala distracției din Grecia.

Și pentru că este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, Natalia Mateuț încearcă să fie mereu alături de fanii ei, împărtășind cu aceștia tot ce se întâmplă în viața sa. Așa s-a întâmplat și acum, când vedeta a ținut să se laude pe Instagram cu costumele de baie cu care a decis să facă furori pe plajele din Grecia. Dar, ce să vedeți, se pare că vedeta nu le-a arătat urmăritorilor ei doar vestimentația, ci  în cadru a mai apărut și un alt detaliu, care i-a pus imediat pe gânduri pe fani.Alte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

În ce stare e Benone Sinulescu după ce a fost externat şi …Drama neștiută a Mirelei Vaida. ”Așa a vrut destinul”

Ei bine, așa cum puteți vedea și în imaginea de mai jos, în filmulețele postate de Natalia Mateuț se poate vedea cum pe masa din fața sa se află un praf alb suspect, aranjat tacticos cu buletinul și o bancnota de 1 leu rulată lângă!

Până ca fanii să reacționeze nu a mai fost decât un pas. Aceștia s-au tot întrebat cu privire la originea prafului alb suspect, gândindu-se la toate variantele posibile. Să fie făină, drojdie, machiaj fărâmat sau… droguri? Însă, nu-i așa, nu putem trage o concluzie pripită până când nu se face o ”anchetă” specială în acest sens.

“Mamă, ce de “zăpadă” e la greci! Aia sigur nu e cocaină?”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Natalia Mateuț, arestată în Amsterdam

În plus, aceste imagini nu sunt singurele care nu o pun pe Natalia Mateuț într-o lumină bună, asta pentru că, în urmă cu câțiva ani, vedeta a fost protagonista unui episod ce nu face deloc cinste numelui pe care îl poartă.

În 2011, în timp ce se afla într-o scurtă vacanță în Amsterdam, care este, culmea, chiar capitala substanțelor interzise din Europa, vedeta, alături de alte trei persoane, una dintre acestea fiind iubitul ei de la acea vreme, a fost reținută, după ce ar fi încercat să-și achite cumpărărutile cu mai multe carduri bancare false. Se pare că prejudiciul estimat la acea vremea era de 80.000 de euro.

 

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*