Florin Salam, declarații şocante despre dependența de alcool. „Am ajuns și la spital!” VIDEO

Florin Salam, declarații şocante despre dependența lui de alcool. Manelistul a lăsat să se înțeleagă că unii lăutari „l-au vorbit de rău” pe la diverși oameni influenți, și astfel i-au creat probleme. Cântărețul a explicat și că în astfel de momente a vrut să se lase de muzică.

Florin Salam, declarații şocante despre dependența lui de alcoolAlte ArticoleRamona Bădescu, meniul-minune pentru a arăta perfect la 52 …Rezultat autopsie: Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul …Aşa a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu …

„Am vrut să mă las de muzică din cauza răutăților. Am avut bețe puse-n roate chiar din branșa noastră, de lăutari, de muzicanți. Mai mult decât din alte părți. Eu mă gândeam: oamenii normali, pe mine mă iubesc. Șmecherii mă iubesc pentru că eu îi răcoresc. Am văzut oameni reci pe care i-am făcut să plângă și nu se așteptau nici ei. Am avut bețe în roate de la niște oameni care tot vedeau cum urc. Urcam și poate eu nu mai realizam, pentru că atunci când îți place ceva, te gândești doar la ce faci. Și ei, cu o vorbă-două, au reușit să îi supere pe oameni cu anumite discuții care le făceau ei, neadevărate. Și atunci, m-au tratat un pic altfel niște persoane care deja aveam suflet pus acolo. Am suferit pe tema asta, că puteam să spun: pe dreptatea mea există lege… Nu, eu sufeream mai mult pentru că nu înțelegeam de ce, de unde a apărut treaba asta… Asta a fost o suferință psihică care mi-a cauzat multe… Mă apucasem foarte mult să beau! Prostii!!… Am ajuns și la spital. Pentru că eu sunt un om care suferă”, a dezvăluit Florin Salam la podcastul lui Damian Drăghici.

Florin Salam părăseşte România? Şi-a cumpărat o casă în altă ţară: „Decizia a fost grea”

Florin Salam s-a referit la perioada în care s-a internat într-o clinică din Viena. La întoarcere, și-a schimbat aproape toți oamenii din formație, a renunțat și la impresar și abia după aceea a revenit pe scenă. „Uneori te duci și cânți, poate te doare gâtul, normal trebuie să dai un ton-două mai jos, să cânți și tu cum poți, că oricum ești Florin Salam, îți faci treaba și ai plecat. Nu, frate, eu m-am chinuit, beam ceva ca să pot, decât să dau un ton-două mai jos. Preferam să beau ceva să pot rămâne la același nivel, să-mi fac datoria față de om. Am avut momente când m-am gândit dacă merită să fac așa ceva! Se merită ca în noaptea asta, să beau sticla aia doar să pot să cânt, să se simtă lumea bine? Puteam să vin, să stau două ore, să iau banii și să plec. Se întâmpla de multe ori să iau o sacoșă de bani și când ajungeam acasă, plângeam! După ce împărțeam banii cu băieții, plângeam. Spuneam că eu nu merit banii ăștia, pentru că nu am cântat nici de sfert din ei”, a mai povestit Florin Salam.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*