Florin Roman, scandal după invitarea lui Raed Arafat la şedinţa PNL: „O eroare politică majoră”

Florin Roman consideră că „invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră”.

„Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL. Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare”, a scris Florin Roman pe Facebook.Alte ArticoleFlorin Cîţu: „Oamenii pot protesta, dacă nu încalcă …Florin Cîţu îi cheamă pe specialiştii PSD la discuţii pentru …UPDATE Timişorenii au protestat faţă de restricţii în faţa …

Deputatul PNL a ţinut să precizeze că „niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor”.

„Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți…acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare”, mai spune Florin Roman în postare.

„Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști…ca invitați în forul de conducere al PNL…”, conchide Florin Roman.

Citeşte şi: VIDEO Raed Arafat, prima reacţie după protestele de duminică noaptea. Ce spune despre demisie

Mii de români au ieşit, duminică noapte, pe străzi în Bucureşti şi alte oraşe. Participanţii la protestul spontan nu au purtat măşti şi au scandat lozinci anti-guvernamentale şi împotriva restricţiilor. Manifestanţii au cerut, de asemenea, demisia lui Raed Arafat.

Raed Arafat a ajuns luni dimineaţă la sediul Ministerului de Interne. A fost prima apariţie publică a şefului DSU după protestele de duminică noaptea, în care oamenii i-au cerut demisia.

Întrebat ce părere are despre protestele de noaptea trecută din România, că oamenii i-au cerut demisia, Raed Arafat a răspuns: „nu am o părere”.

De la MAI, Raed Arafat a plecat de urgenţă la Parlament, unde avea loc ședința PNL.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Traian Băsescu, despre protestele din țară: „Unde sunt premierul și președintele? S-au ascuns și îl lasă pe Arafat. Asta e lașitatea politicienilor!”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*