Florin Cîţu: „Vrem să ţinem economia deschisă. USR-PLUS se alătură celor de la PSD”

Premierul României, Florin Cîţu, respinge criticile venite din partea celor de la USR-PLUS, care susțin că Guvernul a modificat incidența pentru a putea fi organizat sâmbătă congresul PNL. Cîțu este de părere că prin astfel de declarații cei de la USR-PLUS se apropie tot mai mult de PSD. „Nu. E greșit total. Carantina de noapte l-am auzit și pe primarul Timișoarei că e bine ce am făcut. Și e normal. Dacă e vaccinat omul nu ar trebui să-i restricționăm circulația. Congresul nu se va ține noaptea. De la 4  la 6 la mie am făcut-o pentru agenții economici. După 4 era să se închidă la ora 18, ceea ce nu sunt de acord.

Florin Cîţu, despre vaccinarea obligatorie: „Va fi introdusă zilele astea. Vom vedea dacă USR se va rupe de AUR şi va merge pe această variantă”

Eu am menționat că vreau să țin economia deschisă. E clar că nu înțeleg cei care critică. Dacă asta e interpretarea… Dacă cei de la USR spun asta (n.r.: că a fost modificată incidența pentru a putea realiza congresul PNL) e clar că se alătură cu cei de la PSD. Acum cei de la SUR ne spun că vor să închidă magazinele la ora 18, vor să fie închise… Îmi e foarte clar că USR e aproape de PSD! Mi se pare o nebunie să vrei să închizi magaziele la 18.Alte Articole

Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele …

Ludovic Orban, despre Congresul PNL: Iohannis m-a desemnat de …Florin Cîţu, despre vaccinarea obligatorie: „Va fi introdusă …

Dar, vedeți cum se formează această alianță USR-PSD?”, a spus Florin Cîţu, la Digi24.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat, joi, o hotărâre prin care sunt modificate măsurile restrictive aplicate în funcţie de incidenţa cazurilor de COVID-19 din localităţi. Astfel, restricţiile de circulaţie pe timp de noapte, în week-end, şi reducerea programului de funcţionare al magazinelor se vor aplica după pragul de 6 la mia de locuitori, iar copiii până la 12 ani nu trebuie să prezinte rezultatul negativ la unui test COVID pentru a participa la unele activităţi. Totodată, persoanele vaccinate sunt exceptate de la interdicţia de deplasare în localităţile care au depăşit rata de infectare de 6 la mie, iar accesul în food-court-urile din mall va fi permis doar pentru cei vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală. Guvernul a aprobat hotărârea luată joi de CNSU. Joi seară, Hotărârea de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial.

Augustin Zegrean: „Restricţiile decise de guvern pentru nevaccinaţi sunt neconstituţionale. Nu pot da hotărâre cum vor ei, trebuie lege”

Citește și…

VACCINARE OBLIGATORIE. Ei sunt romanii care vor fi nevoiti sa se vaccineze: Anuntul presedintelui Klaus Iohannis!

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*