Florin Cîțu și Vlad Voiculescu se bat în declarații. Criză de comunicare la Palatul Victoria, premierul şi ministrul au ieşit public în acelaşi timp, în locuri diferite

Florin Cîţu şi Vlad Voiculescu au vorbit în paralel timp de 13 minute, subiectul fiind în linii mari acelaşi, criza din sănătate. Ministrul Sănăţii a insistat în mod particular pe situaţia de la Spitalul Foişor, în timp ce premierul a tras un semnal de alarmă, afirmând că mai sunt doar şase locuri disponibile în unităţile covid de terapie intensivă din România. Ulterior, şi ministrul Sănătăţii avea să spună acelaşi lucru.

Citeşte şi Sorin Cîmpeanu anunţă prelungirea anului şcolar din 2022: „Învăţământul online a generat pierderi şi este nevoie de timp ca să fie recuperate”Alte ArticoleAlexandru Rafila o ironizează pe Andreea Moldovan: „Pentru …PSD pune tunurile pe Iohannis: „Pandemia a scăpat de sub …Lucian Bode, despre amenzile primite de Diana Şoşoacă: „Este …

Întrebat dacă îl va remania pe Voiculescu, în urma crizei generate de evacuările forţate de la spitalul Foişor, premierul Cîţu a răpuns: „Eu vă spun un lucru pe care vi l-am spus de fiecare dată şi celor care au opinii politice în subiect – remanierea sau o decizie în acest Cabinet o va lua premierul, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.

Florin Cîţu a făcut declaraţii după participarea la şedinţa Centrului Naţional de  Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI) de la Ciolpani, judeţul Ilfov.

Ştire în curs de actualizare.

Citeşte şi Lucian Bode, despre amenzile primite de Diana Şoşoacă: „Este un act de iresponsabilitate faţă de cei care respectă legile”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*