Florin Cîțu, revoltat de nerespectarea regulilor din pandemie: „Sunt foarte supărat. E momentul ca soluțiile să vină”

Premierul Florin Cîțu a susținut, luni dimineață, o conferință de presă, în cadrul căreia a precizat că oamenii nu mai respectă regulile din pandemie și a reamintit că „nimeni nu este mai presus de lege”.

„Am văzut şi eu ca dumnevoastră imaginile din week-endul trecut în cluburi şi în staţiunile montane şi vreau să vă spun că sunt foarte supărat să văd există o minoritate dintre concetăţenii noştri care încă nu vrea să respecte regulile în vigoare.Alte ArticoleDiana Şoşoacă, dezvăluiri bombă despre anchetarea medicului …Marcel Ciolacu aruncă bomba: Anunț public oficial că eu în …Scandal în coaliția de guvernare. Alin Nica a luat foc după …

Am decis ca astăzi, la ora 13, să am o întâlnire cu primarul general şi primarii de sectoare să vorbim despre situaţia din Bucureşti. La ora 16 o să am o discuţie cu toţi prefecţii, iar mâine o să am o discuție cu Asociația Consiliilor Judeţene şi cu Asociaţia Muncicipiilor din România. E momentul ca soluţiile să vină de la autorităţile locale”, a declarat Florin Cîțu.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*