Florin Cîţu îşi dă cu stângul în dreptul: „Când nu ai reuşit să-ţi atingi obiectivele, faci un pas în lateral”

Florin Cîţu a afirmat şi că un lider trebuie să-şi asume ratarea obiectivelor şi să accepte consecinţele unor astfel de eşecuri, în ciuda faptului că premierul a anunţat două ţinte clare ale campaniei de vaccinare, ambele ratate: 5 milioane de vaccinaţi până la 1 iunie şi 10 milioane până la 1 septembrie.

„Nu simt că actul de guvernare e afectat pentru alegerile din PNL. Nu a fost nici un ministru care să aibă de suferit din urma competiției frumoase din PNL. O să scoată ce e mai bun în urma acestei competiții.Alte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Premierul Cîţu, mesaje dure pentru Vlad Voiculescu şi Nicuşor …EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie presupusele intenţii ascunse …

Eu am avut o campanie pozitivă. De fiecare dată colegii mei să-și aducă aminte că suntem aici pentru români.

Florin Cîţu: „Asta înseamnă să îţi asumi şi să ai responsabilitate în politică”

Noi suntem aici pentru români. Le-am spus de fiecare dată de ce îmi place această efervescență: prin competiție avem obiective și liderii adevărați știu că atunci când se ating obiective, și avem foarte multe exemple în PNL, unde liderii știu că și-au atins obiectivele, performanța le-a fost recunoscută și liderii rămân mai departe.

Acest tip de lucru vreau să-l avem peste tot în Partidul Național Liberal. Dar și atunci să recunoaștem când nu ai reușit să atingi obiectivele să faci un pas lateral și să lași pe alții să meargă mai departe. Asta nu înseamnă că cineva te dă la o parte. Ci să îți asumi și să ai responsabilitate. Fără oameni responsabili în politică nu poți să mergi mai departe”, a declarat Florin Cîțu la Digi24.

Citeşte şi: George Simion, după introducerea Roşiei Montane în patrimoniul UNESCO: „Nu s-au făcut investiţii acolo, ci doar speculaţii ale lui George Soros şi alţii”

Citește și…

„Alexandra a fost traficata!” Anunt SOCANT la doi ani de la disparitia ei! Unde se afla fata! Cea mai apropiata persoana a Alexandrei Macesanu face ANUNTUL:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*