Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie: „Bunicul a murit la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă”

Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie. Actorul şi-a amintit de bunicii săi, pe bunicul lui nu a apucat să îl cunoască, deoarece a plecat la război şi a murit, la Stalingrad. Are o părere de rău, că nu i-au adus rămăşiţele acasă.

Citeşte şi: Florin Călinescu, despre pandemia de coronavirus: „Vin vremuri apocaliptice. Ăsta e scopul, să vadă dacă frica funcţioneză”Alte ArticoleCine va prelua conducerea Pro TV, după ce Petr Kellner a muritDoliu în muzica românescă. A murit unul dintre folkiştii …Doliu în lumea muzicii. Ruxandra Arzoiu a murit la vârsta de …

Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie

Bunica lui a fost o eroină, a crescut doi copii singură şi cu „zâmbetul pe buze.” „Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu a murit la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă.

Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la ţară, cu zâmbetul pe faţă. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani„, a povestit Florin Călinescu, în cadrul emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV.

DRAMA imensă a lui Florin Călinescu

Florin Călinescu şi-a îngropat fiul lângă soția lui, ucisă de cancer la numai 47 de ani. Luca era student la Universitatea „John Moores” din Liverpool. Acolo studia filmul și se afla la Praga ca asistent de producție la primul său scurtmetraj important.

Luca Călinescu și-a pus capăt zilelor, fără ca cineva să înțeleagă motivul. „De când a fost anunţat de tragedie, Florin Călinescu nu mai e om. Stă în grădină, pe o bancă, şi repetă întruna Nu înţeleg. Nu înţeleg de ce!”, au mărturisit prietenii juratului de la Românii au talent.

Luca Călinescu s-a spânzurat într-o zi de duminică seara, în camera de hotel din Praga, și a fost găsit a doua zi de dimineață de către colegii de filmare. La autopsie nu s-au găsit urme de alcool sau stupefiante.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*