Flavia Groșan, pupată de un susţinător după audierea la Colegiul Medicilor Bihor. „Lăsaţi-mă să o pup!” VIDEO

UPDATE: Peste 100 de persoane s-au adunat  în fața Colegiului Medicilor Bihor, pentru a o susține pe dr.Flavia Groșan, după ce a fost audiată aproape o oră cu privire la declarațiile controversate legate de COVID. Medicul pneumolog a primit mai multe buchete de flori şi nu a făcut declaraţii la ieşirea de la audieri.

Alte ArticoleBucureştiul şi nouă judeţe, în scenariul roşu. Număr mare …Bilanţ coronavirus 22 martie. Număr record de pacienţi la …Emilian Imbri, de acord cu închiderea Capitalei. „Ar fi …

UPDATE: Dr. Flavia Groşan a fost întâmpinată cu aplauze de mai mulţi susţinători, înainte de a intra la audieri la Colegiul Medicilor Bihor.

„Mă uit în spate şi nu-mi e ruşine de ceea ce am făcut”, a spus Groşan, în jurul orei 13.25, când a ajuns la Colegiu, conform Ebihoreanul.

Medicul pneumolog a declarat că este „copleşit” de susţinerea de care are parte.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor Bihor au anunţat că s-au autosesizat, iar Flavia Groşan va fi audiată, luni, la ora 14, în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională. Doctoriţa a fost chemată să-şi exprime argumentele medicale, după ce a declarat în spaţiul public că a tratat aproape 1.000 de pacienţi de COVID-19, boală pe care a considerat-o ca o pneumonie atipică.

Colegiul Medicilor Bihor a transmis că medicul pneumolog din Oradea este implicat și dedicat pacienților, însă „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național contrazicând și chiar combătând toate protocoalele nationale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2″”.

„Doamna dr. este invitată luni (22 martie 2021 – n.r.) la Comisia de Etică și Dentologie Profesională a Colegiului Medicilor Bihor pentru afirmațiile făcute în presa centrală legate de activitatea medicilor din spitalele care tratează pacienții de Covid. Legat de tratamentul dânsei nu aveam niciun fel de plângere din partea vreunui pacient. Nu a publicat nicăieri cercetări personale, nu le-a comunicat Societății Științifice a Pneumologilor din România. Ea mers direct în mass media și a vorbit despre acea schemă strict secretă. Nu a scris niciodată exact ceea ce dă pacienților ei.

Nu este vorba despre această schemă de tratament. Ea tratează forme ușoare și medii online sau la telefon. Și într-adevăr tratamentul ei are succes. Nu îi contestăm calitățile profesionale. Este medic primar pneumolog, cu competențe în bronhoscopie. Lucrează de foarte mult timp în sistemul sanitar din Bihor. Are cabinet privat de patru ani unde lucrează și tratează acești pacienți. Nu contestăm toată activitatea dânsei profesională. Este vorba de partea de etică și deontologie medicală, pentru că nu te duci în presa națională și spui lucruri neadevărate despre colegii tăi anesteziști, infecționiști sau pneumologi care lucrează greu în spitalele Covid. Vom sta de vorbă de ea, vom vedea care este atitudinea dumneaei și vom face un comunicat după aceea, a precizat Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor, conform Bihon.

Citeşte şi: Medicul Flavia Groşan, noi declaraţii controversate: „Nu mi-a fost frică de COVID. Este o pneumonie. Masca şi distanţarea nu îmi vindecă COVID-ul”

De asemenea, Societatea Română de Pneumologie se distanțează față de declarațiile făcute de medicul Flavia Groșan.

„Având în vedere ultimele declarații ale dnei. Flavia Groșan, medic pneumolog Oradea, referitor la tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19, Societatea Română de Pneumologie se distanțează față de aceste declarații care sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale și românești. Pe această cale recomandăm tuturor pneumologilor români să respecte indicațiile privitoare la diagnosticul și terapia infecției cu Sars-Cov-2, precum și ale complicațiilor ulterioare pulmonare conform protocoalelor legale existente în vigoare”, a precizat prof. Roxana Maria Nemeș, Președintele Societății Române de Pneumologie, conform sursei citate.â

Flavia Groșan, audiată de Colegiul Medicilor Bihor. Grup de susţinere pentru medicul care a tratat aproape 1.000 de pacienţi COVID-19 fără spitalizare

Foşti pacienţi ai medicului pneumolog şi admiratori au anunţat că se vor aduna în faţa Colegiului Medicilor Bihor, pentru a o susţine pe Flavia Groşan.

„Ne vedem luni, 22.03.2021, pe strada Mărășești, nr 19, de la ora 13:30, în fața Colegiului Medicilor Bihor, într-un număr cât mai mare. Nu rămânem indiferenți. Susținem Flavia Groșan”, e unul dintre mesaje.

„Vă susținem până la capăt! Dacă dumneavoastră ați avut curajul să vă expuneți, atunci trebuie să avem și noi curajul de a lupta pentru dumnevoastră, pentru drepturile noastre, să avem curajul de a riposta și de a cere să se facă dreptate”, e un alt mesaj.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, dezvăluiri bombă despre anchetarea medicului Flavia Groşan. „Colegiul Medicilor s-a autosesizat ilegal”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*