Fie ca Maica Domnului, care este Maica cea mult iubitoare a întregii lumi, să ne ocrotească pe noi toți și pe toată lumea

– Părinte, spuneți-ne ceva despre cum ne ocrotește Maica Domnului.

– Să vă povestesc o întâmplare care s-a petrecut în Rusia. Două mânăstiri vecine dintr-o regiune a Rusiei erau despărțite de o linie de cale ferată. Odată, la hramul uneia dintre mănăstiri au venit și monahii de la cealaltă mănăstire, care s-au îmbătat la masa de hram. Întorcându-se la mănăstirea lor, monahilor li s-a făcut somn.

Așa că s-au culcat între liniile de cale ferată și beți fiind, au adormit îndată. Atunci Maica Domnului s-a arătat șefului de gară și i-a spus : “Pe porcușorii mei, îi va tăia trenul!…”

PUBLICITATE

Ce înseamnă, asta? “se întrebă acela.” Ce porcușori va tăia trenul? “Însă Maica Domnului i s-a arătat a doua oară și i-a spus la fel :” Pe porcușorii mei îi va tăia trenul “..” Bre, ce porcușori “?, se tot întreba șeful de gară. Credea că este vreo turmă de porci printre șinele de cale ferată. A mers să vadă ce este și i-a găsit pe acei monahi dormind. A apucat să-i trezească înainte de a trece trenul, care i-ar fi omorât.

Vezi și:  Fiul lui Ștefan Bănică Jr are o frumusețe aparte și a luat din trăsăturile tatălui său

Vedeți, Maica Domnului, ca o Mamă bună, îi ocrotește și poartă de grijă și de copii ei cei neastâmpărați.

Țineți-vă cât puteți de strâns de veșmântul Maicii noastre Stăpâne, ca să vă ajute. Fie ca Maica
Domnului, care este Maica cea. mult iubitoare a întregii lumi, să ne ocrotească pe noi toți și pe toată lumea.

PUBLICITATE

Amin.

(Cuviosul Paisie Aghioritul)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *