Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Motivul pentru care înmormântarea a fost amânată

Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Marele artist trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca. Motivul este acela că autoritățile au refuzat să elibereze un certificat potrivit căruia Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de Covid-19 în momentul decesului.

Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgăAlte ArticoleRegina Elisabeta şi Prinţul Charles, imagini rare de Paşte: …Survivor România 2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE. Cătălin Moroşanu …Tragedie într-o familie din Arad. Un bărbat şi-a înjunghiat …

Familia a refuzat ca artistul să fie condus pe ultimul drum precum ceilalți oameni care au murit din cauza noului coronavirus. Membrii familiei au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată. Trupul neînsuflețit al celebrului cântăreț va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală. Familia lui Nelu Ploieșteanu speră să reușească să organizeze o înmormântare specială pentru regretatul artist. Evenimentul trist este amânat până la rezultatul final al celor de la IML, scrie wowbiz.ro.

Artistul va fi îngropat în cavoul în care a fost depus fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.

Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu, unde va fi îngropat alături de fiul său, Mihăiţă

Nelu Ploieşteanu a fost inițial diagnosticat cu Covid-19 şi a fost internat, însă a plecat din spital pe semnătură. La doar câteva zile, a ajuns din nou la spital, de data aceasta în stare gravă, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze deoarece avea o saturație extrem de mică. „Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital.  Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, povestea, la acel moment, Mara Bănică.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*