EXCLUSIV Traian Băsescu, despre scandalul din coaliţia de guvernare: Este o hârjoană generată de USR. De ce nu se ceartă cu preşedintele?

„Nu avem niciun fel de criză politică. avem guvern stabil, majoritate parlamentară. Avem un singur ministru remaniat. Eu as ruga UDMR să ni-l împrumute vreo 3 ani pe Cseke. Avem o hârjoană generată de USR pe fondul unei lipse acute de experienţă.

Nu au oameni cu care să ducă ministerul Sănătăţii în situaţii de criză de sănătate. Forţarea pe care o face USR să obţină niste concesii anti-constitutionale. Nu poti să iei dreptul premierului de a propune o remaniere. Este o neînţelegere foarte consistenta a atributiunilor. Premierul propune, preşedintele României aprobă. Nu înţeleg de ce se ceartă cu Cîţu. Cewl care aprobă remanierea este presedintele. De ce nu se cearta cu presedintele USR-ul”, a declarat la  fostul preşedinte al României la România Tv.Alte ArticoleEXCLUSIV Alexandru Rafila intervine în scandalul raportărilor …Premierul Florin Cîţu, despre scandalul morţilor Covid: „Am …Negocieri fără rezultat în Coaliţia de Guvernare. Florin …

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*