EXCLUSIV Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am început eu tratamentul, familia a decis să-l ducă la spital şi a murit”

 

Medicul Flavia Groşan a povestit, luni seară, la România Tv cum au decurs discuţiile în Comisia de etică a Colegiului Medicilor Bihor. Medicul Flavia Groşan: Am avut mii de pacienţi de la inceputul pandemieiAlte ArticoleEXCLUSIV Flavia Groşan nu s-a vaccinat anti-covid: „Când …Alexandru Rafila explică de ce românii cu aceste boli trebuie …România, după Colectiv, poate trata fix 24 de pacienţi cu … „A fost o discutie amiabila, eleganta intre colegi. Cu multi dintre ei ma cunoasteam de multi ani. Eu am inteles mesajul lor, sper că şi ei au inteles mesdajul meu. În fond in joc e viaţa bolnavilor, nu interesele mele sau ale lor.

Eu le-am explicat de ce se ajunge la terapie intensiva. Am identificat multe cauze. As vrea sa vorbesc despre ceea ce am facut eu. La inceputul pandemiei eu le-am zis pacienţilor: la primele simptome ma sunati sa incepem tratamentul. Covid-ul coboara foarte repede la plămâni. Am avut mii de pacienţi de la inceputul pandemiei. Eu nu fac statistici, eu nu am timp sa număr cazurile. Rolul meu este să vindec omul. Au fost consultatii online, 99% au fost online. Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am inceput eu tratamentul, familia a decis sa l duca la spital si a murit.”, a spus medicul la România Tv.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor Bihor au anunţat că medicul pneumolog nu primeşte nicio sancţiune în urma declaraţiilor controversate făcute publice, inclusiv aceea că medicii din spitale omoară pacienţii. „Comisia de etică şi deontologie nu poate să dea nicio sancţiune. Doamna doctor a fost foarte elegantă, a venit cu doamna avocat, deşi nu era nevoie, pentru că a fost o discuţie”, a spus Pantiş. De asemenea, reprezentanţii Colegiului Medicilor Bihor a mai precizat nu s-a pus problema ridicării dreptului de liberă practică a doctoriţei Groşan şi a subliniat că la Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Bihor „nu a fost depusă nicio plângere de malpraxis”. „Deocamdată nu avem niciun fel de plângere de malpraxis împotriva doamnei doctor Flavia Groşan. Suntem un mare organism profesional și deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită”, a mai spus ea.

 

Sursa: RomaniaTV

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*