EXCLUSIV. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga: „A plecat foarte supărată”

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga. Artista spune că regretata cântăreaţă de muzică de petrecere a plecat foarte supărată, deorece nimeni nu a vrut să o ajute. Avea mari probleme financiare, de un an de zile nu mai avea din ce trăi.

Citeşte şi: Se schimbă regulile de înmormântare în cazul oamenilor răpuşi de COVID după moartea Corneliei Catanga. „Am găsit soluţii optime”Alte ArticoleChefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu, tânărul …Lasa un pahar cu apa, sare si otet in camera 24 de ore si vezi …Dani Oțil și iubita lui au făcut anunțul așteptat de toți! …

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga

Cornelia Catanga i-ar fi spus Mariei Dragomiroiu că nu se simţea bine, aşa că aceasta din urmă a rugat-o să se ducă la spital. Catanga a refuzat.

„Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu. M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit.

Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a declarat Maria Dragomiroiu la România TV.

Aurel Pădureanu: „Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, este încă în șoc și dărâmat de durere după moartea artistei. Mai mult, e foarte supărat pe promisiunile false care au apărut în presă, în ultimele zile.

Aurel Pădureanu și-a condus sâmbătă soția pe ultimul drum. Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare.

Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*