EXCLUSIV. Marcel Ciolacu: „Lumea a ieșit în stradă din disperare. S-a săturat de atâta aroganță și minciună. E cel mai incompetent guvern pe care l-am avut!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, deși înțelege nemulțumirile românilor vizavi de cei aflați la putere, nu susține protestele din țară, având în vedere situația gravă generată de pandemia de coronavirus.

„Cred că lumea a ieșit în stradă din disperare. Cred că s-au săturat de atâta aroganță și de minciună. Nicio coordonare coerentă. Toate măsurile sunt luate fără efect. În starea de urgență, cel mai important ministru, al Sănătății, era fără mască. Astăzi am văzut-o și pe doamna Turcan fără mască. Toate minciunile pe care le spun de un an și jumătate au început să se întoarcă împotriva lor.Alte ArticoleRaluca Turcan, surprinsă fără mască într-o remorcă, alături …George Simion dă în judecată USR: Ei sunt extremişti. Au …Ludovic Orban îi desfiinţează pe parlamentarii AUR: Sunt excentrici. …

Categoric că noi nu avem nicio implicare în aceste proteste. Eu mi-aș fi dorit ca oamenii să le dea o lecție mai usturătoare: să respecte toate regulile impuse. Se vede că e cel mai incompetent guvern pe care l-a avut vreodată România. Președintele ar trebui să recunoască ce greșeli a făcut.

Sunt în stare de orice. Închid școlile, închid magazinele la ora 18. Toți oamenii să meargă dimineața la cumpărături? Nu fac decât să aglomereze. E dreptul românilor să manifeste.

Vedem că a ieșit toată țara în fiecare zi. Eu văd ce se întâmplă la tv și vorbesc cu colegii mei care pun filmulețe din toată țara.

La cât de argoganți și la câtă minciună… eu nu înțeleg cum mai poate să rămână un asemenea ministru la Sănătate”, a declarat Marcel Ciolacu la RomâniaTv.

Noi proteste anti-restricţii în Bucureşti şi alte zeci de oraşe din ţară! Mii de manifestanţi au ieşit din nou în stradă

Noi proteste au avut loc marți seara în Piaţa Universităţii din Bucureşti şi în multe alte oraşe din ţară, pentru a patra zi consecutiv. Oamenii sunt nemulţumiţi de restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

Protestatarii din municipiul Craiova au ars, marți seară, mai multe portrete cu șeful DSU Raed Arafat, pe fondul nemulțumirilor legate de restricțiile impuse la nivel național în contextul pandemiei.

Mai mulți protestatari au scos la imprimantă portrete cu Raed Arafat și le-au dat foc pe stradă. Ei au scandat „Demisia!” și ‘Libertate!’. Marea majoritate a participanților sunt tineri. Peste 300 de persoane care participă la protestele de la Craiova au pornit într-un marș prin centrul vechi al orașului. Cei mai mulți dintre participanți sunt membri ai galeriilor de fotbal, care au venit și cu recuzita cu care merg pe stadioane.

La alte manifestații din țară, protestatari și-au dat jos măștile de protecție și le-au ars.

Citește și Raluca Turcan, fără mască într-o remorcă, alături de alte şapte persoane. Poza devenită virală, cum se apără ministrul Muncii

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*