EXCLUSIV Gabriela Firea, după evacuarea Spitalului Foişor: „Mi-au dat lacrimile. Se dă vina pe medici, pe pacienţi, numai cei care conduc nu sunt vinovaţi”

Gabriela Firea s-a declarat şocată de imaginile văzute vineri noapte şi spune că niciodată autorităţile nu-şi recunosc vina pentru deciziile luate, ci încearcă să arate cu degetul spre medici, asistenţi şi, de multe ori, chiar spre pacienţi.

„Este un moment foarte grav, nu-mi iaginam ca putem vedea aceste imagini la 30 de ani de la Revolutie. Asa cum de la inceputul pandemiei s-a dat vina pe pacienti, pe medici, pe asistenti, mereu s-au gasit vinovati, numai cei care conduc destinele Romaniei nu au fost niciodata vinovati.Alte ArticoleEXCUSIV Rareş Bogdan, furibund: „Sincer, de Raed Arafat …Gabriela Firea cere vehement demisiile lui Vlad Voiculescu şi …Liderii PNL îi cer lui Florin Cîţu demiterea lui Vlad Voiculescu. …

Vedeti ca si la un an de la debutul pandemiei vorbim de numarul de paturi ATI, de evacuari ale unor spitale unicat. La Foisor eu si echipa mea am investit peste 150 de milioane de euro. Acum s-a gasit vinovat managerul de la Foişor, Ioan Stoica, despre care s-a spus ca este omul lui Firea, fara sa i se caute macar un CV.

Gabriela Firea: „Dacă eram primarul Capitalei, mergeam acolo. Am investit 150 de milioane de euro în Spitalul Foişor”

El este acolo de 24 de ani, nu cred ca sunt eu in vreo functie de atata timp. Nu se poate tranforma un spital in cateva ore in spital Covid, este nevoie de trasee, de aparatura specifica. Sincer va spun ca mi-au dat lacrimile si a fost unul din momentele in care mi-a parut rau ca nu mai sunt primar al Capitalei, pentru ca ma duceam acolo si aveam dreptul.

Acolo s-au facut investitii si nu ne putem bate joc de pacienti. Nu poate veni nimeni ca in dictatura sa se spuna ca in cateva ore trebuie evacuati pacientii. La Colentina, un alt spital mare nedreptatit, a fost nevoie de doua saptamani ca sa fie transformat in spital Covid. Aseara la Foisor a fost o interventie in forta, exact ca o tara bananiera.”, a spus Gabriela Firea, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: Liderii PNL îi cer lui Florin Cîţu demiterea lui Vlad Voiculescu. „Circul, bâlbâiala şi bătaia de joc au umplut paharul”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*