EXCLUSIV Flavia Groşan nu s-a vaccinat anti-covid: „Când o să fie obligatoriu, o sa mă vaccinez. Eu nu m-am mascat, mie nu-mi e frică de COVID”

Flavia Groşan a mărturisit că nu s-a vaccinat încă împotriva coronavirusului. Medicul a precizat că nu este anti-vaccinistă, însă preferă să mai aştepte puţin.

Flavia Groşan: Deocamdată nu m-am vaccinatAlte ArticoleAlexandru Rafila explică de ce românii cu aceste boli trebuie …Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am …România, după Colectiv, poate trata fix 24 de pacienţi cu …

Citeşte şi Schema pentru tratamentul antiCOVID a doctoriței-minune. Flavia Groșan spune că rețeta costă DOAR 100 de lei: Am vindecat mii de oameni cu ea!

„Deocamdată nu m-am vaccinat, dar s-a vaccinat tata, un senior de peste 80 de ani. Nu sunt o anti-vaccinistă, dar mai stăm un pic, mai asteptam. Când o să fie obligatoriu, o sa mă vaccinez. Tata nu a avut efecte adverse.

Am avut pacienti cu reacţii adverse după vaccin. Febra a fost cel mai des simptom întâlnit.

Eu mai astept un pic, dacă o sa trebuiască sa plec… nu stiu. Am citit multe, daca ar fi să ma iau după tot ce am citit, nu m-as vaccina niciodată. Mă interesează să vedem cum o să fie cu anticorpii. Imunoglobulina G, când apare şi cât ţine. Să vad un pic statusul pacientului vaccinat.

Eu nu m-am mascat. Mie nu mi-a fost frică de COVID”, a spus medicul pneumolog la România Tv.

Citeşte şi Flavia Groşan rupe tăcerea. Pneumologul face noi dezvăluiri incendiare: Dumnezeu lucrează prin oameni. Respect firul roşu al schemei, doar scot şi adaug în funcţie de caz!

Reamintim că medicul Flavia Groşan a dat explicaţii, luni, în Comisia de etică a Colegiului Medicilor Bihor, după ce a afirmat că a tratat aproape 1.000 de persoane de COVID-19 fără medicamente din protocolul aplicat în spitale, iar cei mai mulţi dintre pacienţi nu au avut nevoie de internare.

Dr. Carmen Pantiş, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, a anunţat după audierea medicului Flavia Groşan că pneumologul nu primeşte nicio sancţiune, ca urmare a declaraţiilor pe care le-a făcut despre tratamentul anti-COVID cu medicamentele care nu sunt incluse în protocolul folosit în spitale.

„În concluzie, aceasta nu primeşte nicio sancţiune şi această s-a terminat azi”, a spus Dr. Carmen Pantiş, conform Bihoreanul.ro.

Preşedintele Colegiului Medicilor Bihor a explicat că audierea pneumologului Flavia Groşan a fost făcută de Comisia de etică şi deontologie medicală.

„A fost o discuţie amiabilă, cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei, noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat. Am dorit să precizez că este vorba despre încălcarea articolelor 10 şi 22, din codul de deontologie profesională, legat de denigrarea unor colegi şi de afirmarea în spaţiilor public a succesului unor protocoale de tratament care nu au fost confirmate prin studii ştiinţifice”, a afirmat dr. Pantiş.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*