EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie presupusele intenţii ascunse ale lui „Cloti”, referitoare la rezilierea contractului cu Romprest: „Vrea să aducă nouă firme de gunoi”

Dana Budeanu, un nou atac la Clotilde Armand. Edilul Sectorului 1 a fost împuternicit de Consiliul Local Sector 1 să ceară în justiție rezilierea contractului cu Romprest. Şedinţa nu a fost lipsită de tensiuni. Edilul a lansat un atac dur la adresa consilierilor din sectorul 1 reproşându-le că, dacă nu o mandatează, „înseamnă că le place gunoiul„.

Dana Budeanu a răbufnit, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, referitor la scandalul gunoaielor din sectorul 1, acuzând-o pe Clotilde Armand că se comportă ca o persoană „instabilă psihic”Alte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Premierul Cîţu, mesaje dure pentru Vlad Voiculescu şi Nicuşor …Florin Cîţu, întrebat dacă i-a propus să se vaccineze Patriarhului …

„Eu am priceput tot ce se-ntâmplă înaintea alegerilor şi am spsu dinaintea alegerilor că aoici se va ajunge. Este un verdict dedicat acestei instabile psihic.

Tot respectul pentru unii membri PNL, pentru că au încercat şi ei să facă politică, dar le palce gunoiul şi lor din moment ce l-au pus primar. Nu eu, un ceteţean al sectorului 1, am pus primar o instabilă. Voi aţi pus-o primar, PNL-ul a pus primar o iresponsabilă. În septembrie anul trecut nu exista gunoi în Bucureşti, era ţiplă oraşuş, eu nu aveam gunoi. Nu mă interesează că Cloti a venit să-şi pună ea firmele ei. 

Citeste si Consiliul Local Sector 1 a votat să o mandateze pe Clotilde Armand pentru a putea cere în instanţă de reziliere a contractului cu Romprest

PNL-ul nu mai are cum să ne ajute, că ne-a băgat într-un tomberon cu această coaliţie. Sunt pe banii noştri la putere şi ne-au nenorocit. Ăsta e primarul vostru. Cum aţi putut pune un asemenea candidat? De ce nu ieşiţi măcar acum să ne spuneţi adevărul? Ce s-a întâmplat cu coaliţia? Care a fost şantajul de am ajuns în situaţia asta cu nenorociţii ăştia? Cum, de ce aţi făcut asta?

Sunt unii care au luat 4% şi conduc administraţia locală şi Guvernul şi au îngropat ţara. Vreau să ştiu şi eu cine a sunat pentru Cloti să o puneţi primar. Noi am ajuns să vorbim despre gunoi pentru că ea este primar, înainte nu aveam aceste discuţii„, a spus Dana Budeanu în emisiunea Punctul culminant.

Dana Budeanu o acuză pe Clotilde Armand că vrea să aducă nu mai puţin de nouă firme de salubritate în locul Romprest

Creatoarea de modă a lansat o acuzaţie gravă la adresa edilului de la sectorul 1, pe care-l acuză că, de fapt, prin reziliera contractului cu Romprest, urmăreşte să aducă alte nouă firme de salubritate.

„Ce s-a întâmplat cu această hotărâre de consiliu care a avut loc azi? Cloti se duce în instanţă cu Romprest, contractul rămâne în vigoare, deci noi plătim gunoiul, în paralel mai plătim încă o firmă pe lângă Romprest, iar Cloti se mai judeca vreo 2-3 ani cu Romprest. Atât, nu se întâmplă nimic. Cloti nu va plăti în continuare la Romprest cât trebuie, gunoiul nu va fi ridicat, noi dăm nişte bani în plus, la Romprest plus încă la o firmă. Ea vrea să aducă nouă firme de gunoi, să împartă contractul Romprest în nouă bucăţi ca să mănânce şi gura lor o pâine. Să se ducă presa să filmeze cum ajunge gunoiul la Romprest, cum se sortează şi unde ajunge, şi cum ajunge la firma asta pe care a adus-o Cloti„, a adăugat creatoarea de modă.

Citeste si O consilieră PNL a Sectorului 1 dă de pământ cu Clotilde Armand: Să lase lupta cu aşa zisele mafii pe Facebook, că noi cetăţenii plătim! – EXCLUSIV!

 

Citește și…

„Alexandra a fost traficata!” Anunt SOCANT la doi ani de la disparitia ei! Unde se afla fata! Cea mai apropiata persoana a Alexandrei Macesanu face ANUNTUL:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*