Eva Măruţă, plină de „sânge” la nas: „David m-a împins cu capul”. Cum a reacţionat prezentatorul

Eva Măruţă, plină de „sânge” la nas. Cătălin era aşezat comod pe canapea, iar la un moment dat, îi bate Eva la ușă. A poftit-o înăuntru şi a văzut că fiica lui era roşie la nas. S-a speriat foarte tare, crezând că este sânge, dar, de fapt, era ketchup.

Pentru că mereu intră în jocul copiilor săi, Cătălin Măruță a întrebat-o pe cea mică ce anume s-a întâmplat.Alte ArticoleVictor Slav, infectat cu coronavirus. Fostul prezentator ar fi …Claudia Pătrăşcanu, declaraţii după vacanţa cu Gabi Bădălău: …Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga: „Şi-a …

Citeşte şi: Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă: „A vorbit de tine. Urât din partea ta”

Eva Măruţă, plină de „sânge” la nas

„Ce ai pățit, Eva? Nu pot să cred. Cum ai făcut asta?” a spus Cătălin Măruță, ușor…„îngrijorat”.

„David m-a împins așa cu capul” a spus Eva, încercând să pară serioasă. „David, hai că te-am văzut, tu ai făcut asta?” a continuat Cătălin Măruță.

„Păcăleală de 1 aprilie, este 1 aprilie!” au spus cei doi copii, râzând în hohote, pe Instagram.

Eva Măruţă i-a făcut o farsă tatălui săuEva şi David Măruţă, de nerecunoscut.  S-au transformat în personaje de animaţie

Andra şi Cătălin Măruţă au avut mari emoţii pentru cei doi copii ai lor, David şi Eva, care au fost protagoniştii unei reclame la un hypermarket. Copiii au interpretat personaje de animaţie dintr-un film 3D, filmând timp de două zile cu un regizor din Islanda. (Vezi AICI imaginile)

“Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?”, a scris Andra, pe reţelele sociale.

Şi Cătălin Măruţă i-a lăudat pe micuţi: „Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”.

Eva o interpretează pe Queen Barb, iar David este Tiny Diamond, personaje care există şi în film. “Trolii” este un film 3D de animaţie, bazat pe jucăriile cu troli realizate de Thomas Dam, potrivit Click.ro. 250 de oameni au lucrat la acest proiect.

Cei doi copii au fost legaţi de corzi, când au filmat atârnaţi, ca şi când ar zbura. 250 de oameni au lucrat la acest proiect.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*