Este doliu în România. A murit Florentina Tudor

Florentina Tudor, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a murit . Nu se cunoaște exact cauza morții, dar cert este că femeia nu avea o vârstă înaintată.

A murit Florentina Tudor. APIA a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia răpusă de durere, care a pierdut prea devreme un membru important.Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Datoria publică a ajuns la 49,7% din PIB, iar la 50% se îngheaţă …PNRR-ul României încă este analizat, în timp ce 16 îl au …

“Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei Florentina Tudor, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a anunțat APIA.

Situaţie şocantă în Timişoara. Un student i-a dat foc unei vecine care a murit la câteva ore distanţă. Tânărul a fost reţinut imediat!

Mesaje de condoleanțe au venit și din partea ministrului Adrian Oros și colegii din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care și-au exprimat un ultim gând la adresa femeii decedat înainte de vreme.

Colegii spun despre ea că a fost un profesionist, care și-a făcut mereu treaba așa cum trebuie în domeniul în care activa și empatiza cu toate problemele pe care le întâmpina în misiunea sa în favoarea mediului.

Doi îndrăgostiți au sfârșit tragic după ce au murit înecați în râul Lăpuș

Citește și…

Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*