Emanuel Ungureanu: „Cîţu şi Arafat trebuie să răspundă, de ce am luat 120 de milioane de doze de vaccin?”

Emanuel Ungureanu a recunoscut, în exclusivitate la România TV, că premierul Florin Cîţu şi şi şeful DSU Raed Arafat trebuie să explice public de ce România a achiziţionat 120 de milioane de doze de vaccin ati-Covid.

„Eu nu fac parte din executiv si vreau sa fim foarte clari in ce priveste atributiile pe care le avem. Cand domnul Vlad Voiculescu a vrut sa aiba un cuvant de spus in vaccinare, domnul Citu a spus ca se ocupa el deci aceasta campanie. Deci aici treaba e clara. Dar intrebarea ramane pentru cei care se ocupa de vaccinare si domnii Arafat si Citu sa raspunda, de ce am luat 120 de milioane de doze de vaccin.Alte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Ludovic Orban despre incidentele de la Timişoara: „Cei …Ludovic Orban: „Cu mine preşedinte, niciun parlamentar …

Eu spun ca se putea face mai mult pe zona de testare. Exista o necesitate a reformei la nivelul DSP-urilor si eu am fost foarte critic referitor la aceata problema, chiar daca e aflata in curtea noastra.”, a spus Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu acuză o schemă de tip mafiot a unui primar din Buzău

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu afirmă că aproape 4.000 de oameni din comuna Merei, județul Buzău, au rămas fără medic de familie, „cu complicitatea primarului PSD”, care ar fi reziliat contractul pentru spațiul unde funcționa cabinetul, ulterior l-ar fi refăcut, la presiunea pacienților, însă a fost suspendat contractul cu Casa de Asigurări.

„Cu complicitatea unui primar PSD din comuna Merei, județul Buzău, 3875 de pacienți au rămas astăzi fără medic de familie! Schema de tip mafiot este simplă. Primarul a reziliat acum câteva săptămâni contractul pentru spațiul unde funcționa cabinetul doamnei doctor Ușurelu, un medic dedicat care slujește bolnavii de peste 42 de ani și este iubită de toți pacienții. Pretextul rezilierii, renovarea spațiului, zugrăveli…

După ce a reziliat contractul, primarul a trimis vorbă în sat că pacienții doamnei Ușurelu ar trebui să se transfere la un alt medic, pilă de-a lui. Dar cum poți transfera 4000 de pacienți peste noapte? Pacienții s-au înfuriat și au tăbărât peste primar. Primarul s-a speriat, a refăcut contractul de închiriere, dar mizeria a lăsat consecințe, suspendarea contractului cu Casa de Asigurări Buzău s-a produs, abuz care s-a comis și cu largul concurs al conducerii Casei Județene de Asigurări Buzău”, a relatat sâmbătă Ungureanu.

Citeşte şi: Ludovic Orban despre incidentele de la Timişoara: „Cei care au organizat alegerile sunt responsabili pentru gravele prejudicii de imagine”

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*