El e Frank, cel mai priceput căţel – hoţ. Stăpânii au descoperit că a furat sute de jucării de la alte animale. „Le-am găsit ascunse printre tufişuri, îngropate în noroi”

Frank, cel mai priceput căţel – hoţ. A furat sute de jucării de la prietenii săi

Un căţel, în rasa Chihuahua, care are obiceiul de a fura lucruri care nu-i aparţin, a fost descoperit după ce strânsese deja sute de jucării.Alte ArticoleA muncit mai bine de un an şi a cheltuit o mulţime de bani …PAȘTE CATOLIC 2021. Restricții amânate și zile libere pentru …Alex Velea a dezvăluit de ce nu mai poate face Antonia al patrulea …

Courtney Lyle, în vârstă de 34 de ani, din Texas, SUA, a făcut descoperirea șocantă a sutelor de obiecte furate de la vecini când a mers să-și tundă iarba din curte. Acolo a găsit jucăriile ascunse „peste tot”.

Un căţel Chihuahua, de trei ani, pe nume Frank, care cântărește doar câteva kilograme, a furat jucăriile mai multor căţei și le ținea ascunse afară. Unele erau ascunse în tufișuri, altele au fost descoperite îngropate în noroi și chiar printre ramurile copacilor. Courtney i-a făcut o fotografie lui Frank lângă grămada de jucării furate, iar patrupedul părea chiar mândru de ceea ce a făcut.

Frank se înţelege chiar bine cu animalele de la care a furat. Cu toate acestea, prietenia lui nu l-a împiedicat să fure tot ce au. „Am un abonament pentru jucării de foarte mult timp, iar jucăriile vin prin poștă și se tot adună în continuare”, a declarat Courtney. ‘Totuși, dispar din interiorul casei. Ei bine, micul Frank a reușit să le strecoare în tot acest timp. Am fost să curățăm curtea din spate şi să tundem iarba, lucru pe care nu-l mai făcusem de ceva vreme și, spre surprinderea noastră, au apărut tone de jucării din tufișuri, ramuri, îngropate în noroi și ascunse peste tot. ”

Courtney a împărtășit o poză cu Frank, care părea chiar fericit cu bunurile furate. Proprietarul câinelui a adăugat şi un text: „Faceți cunoștință cu Frank. Frank este un mic prieten, foarte afectuos și jucăuș. El se crede câinele cel mare dintre celorlalți doi câini ai mei mult mai mari. Lui Frank îi place să strecoare jucăriile în curtea din spate și noi nici nu am avut habar până acum”, a scris stăpâna, potrivit Metro.

Internauţii s-au amuzat teribil de păţania proprietarilor. „Rușine lui Frankul pentru că a furat jucării de la frații lui”, a spus un internaut. „Oh Frank, diavol viclean – acum trebuie să te hotărăști ce mai furi în continuare”, a spus un altul.

„Frank este un campion”, a spus o altă persoană, în timp ce altcineva a scris: „Ce colecționar – e adorabil cum pozează cu mândrie lângă opera vieții sale.” Alții au dezbătut inocența lui, cu un comentator care scria: „Frank, ai fost acuzat fals. „Asta nu ar rezista în instanță. Vezi zâmbetul acela? Asta pentru că știe că nu aveți nicio dovadă împotriva lui – chiar ați spus-o. Frank este nevinovat”.

Citeşte şi Pățania unui cățel buclucaș care a înghițit o albină. Clipul cu patrupedul care s-a făcut ca o minge a înduioșat internetul!

Citeşte şi O cățelușă și-a salvat stăpâna de la moarte! Clover a ridicat un cartier întreg în picioare. A umblat din ușă în ușă și a oprit mașinile pe stradă

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*