Echipa lui Cîțu, atacuri pe bandă rulantă la Orban. Dan Vîlceanu: Ați ridicat un zid în PNL și acum vă cer să îl dărâmați

Dan Vîlceanu i-a transmis lui Orban că a procedat complet greșit când a mers în Parlament alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul, spunând că acela a fost momentul în care a ridicat un zid în partid.

„A fost o campanie lungă şi dură, am fost în multe judeţe din România şi am putut să văd ce au cultivat cele două tabere în această campanie electorală. Domnule Orban, nu veniţi la microfon acum să le cereţi susţinătorilor dumneavoastră să respecte pentru că asta i-aţi învăţat toată campania. Nu veniţi acum la microfon să cereţi să nu strige demisia propriului guvern, pentru că asta aţi făcut în Parlament, aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Domnule Orban, aţi ridicat un zid în PNL şi acum, la Congres, vă cer: dărâmaţi zidul din PNL”, a afirmat Vîlceanu, în discursul de susţinere a candidaturii lui Florin Cîţu la preşedinţia PNL.Alte Articole

Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, …

Gabriela Firea, reacţie dură faţă de Congresul PNL. „După …USR-PLUS îi răspunde lui Cîţu: „Rămânem pe poziţii. …

Vîlceanu le-a transmis liberalilor să nu privească înapoi, ci să fie „cu faţa către oameni”.

„Putem să ne bălăcărim cât vrem la congresul ăsta. Românilor nu le va fi mai bine. Asta trebuie să înţelegem cu toţii. Haideţi să ne uităm la români. Avem un guvern care poate să facă bine românilor, a demonstrat-o deja. Să nu î sprijinim pe cei care vor să ne dea jos în Parlament. Din punctul meu de vedere, Partidul Naţional Liberal, începând de mâine, va trebui să fie unit şi va fi unit pentru că va da un alt preşedinte”, a continuat Dan Vîlceanu.

Emil Boc: PNL nu se poate conduce cu incantaţii şi lozinci

Emil Boc e un alt susţinător al lui Florin Cîţu. El a spus că „s-a depăşit de multe ori limita unei dezbateri, dar trecutul nu îl putem schimba, viitorul este aici”.

„Nu am fost de acord cu afirmaţia domnului preşedinte Orban, care a spus: «Dacă eu nu sunt bun, nici voi nu sunteţi buni». Nu există aşa ceva în democraţie totdeauna este cineva care poate duce partidul la nivelul următor. Rezultatele de la ultimele alegeri, din nefericire, ne-au confirmat că doar atât poate domnul preşedinte Orban. Avem nevoie să ducem şi partidul, şi ţara la nivelul următor de victorii politice, iar acest lucru îl poate realiza Florin Cîţu împreună cu PNL şi în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis. (..) Noi nu suntem partid de locul doi pe scena politică românească!”, a afirmat Emil Boc în discursul ţinut la congresul PNL.

Boc susține că PNL nu se ”poate conduce cu incantaţii şi lozinci”, acuzând că la negocierile politice „raportul dintre preşedintele PNL şi partid a fost 1 la 0”, el arătând că liderul PNL a obţinut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar partidul nu a obţinut niciun minister „de forţă”.

„Da, ne trebuie lozinci, dar ne trebuie şi rezultate. Da, iubim PNL-ul dar în punem pe el în primul rând şi nu funcţia noastră de la Camera Deputaţilor. Asta înseamnă să fii cu adevărat liberal, asta înseamnă să fii cu adevărat preşedintele Partidului Naţional Liberal”, a conchis Boc.

Rareș Bogdan: România trebuie guvernată coerent

Rareş Bogdan a declarat, în discursul de susţinere a moţiunii „România liberală”, că „de luni mergem în unitate totală”. El s-a adresat susţinătorilor lui Ludovic Orban, care au huiduit în timpul discursurilor susţinătorilor lui Florin Cîţu şi au cerut, în timpul congresului, demisia premierului.

„Adversarii, duşmanii, sunt în afara ţării, nu aici. Unitate! (…) Nu cred că cinci judeţe puteţi să încercaţi să rechiziţionaţi o sală, bazându-vă pe bunul simţ al celorlalţi. (…) Dragii mei, România se schimbă şi România trebuie guvernată coerent. Vă rog din suflet, încetaţi! Demisia nu se strigă în această sală, că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-işti, PSD-iştii sunt duşmanii noştri. Noi ne susţinem Guvernul”, a spus Rareş Bogdan printre huiduieli şi fluierături.

Citește și…

Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*