Durere fără margini pentru Claudiu Molnar. Bărbatul este din nou în doliu, la puțin timp după ce și-a condus soția pe ultimul drum

Durere fără margini pentru Claudiu Molnar. La doar câteva săptămâni după ce și-a condus soția pe ultimul drum, soțul celebrului make-up artist, Anca Molnar, care a fost răpusă de cancer în urmă cu ceva timp a mai primit o lovitură cruntă. Evenimentele nefericite nu se mai termină în familia lui Claudiu Molnar.

Anca Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani. Tânăra a încetat din viaţă după ce s-a luptat cancerul. În urmă cu câteva luni, aceasta era convinsă că va învinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor, dar boala a avut alte planuri pentru ea.

Problemele se țin lanț pentru soțul Ancăi Molnar

Claudiu Molnar este din nou în doliu, după ce un apropiat al familiei s-a stins din viață. Bărbatul a făcut o postare emoționantă acum câteva zile în mediul online, unde a făcut anunțul trist.

Vezi și:  Un bărbat, care susține că este un ”călător în timp” din anul 2714, a făcut un anunț groaznic. Ce zice că se va întâmpla în data de 14 Martie  2023?

„Ieri am pierdut un coleg și un prieten drag. Bianca, însă, soția lui a pierdut sustinerea, siguranța si stabilitatea copiilor lor. Noi ne dorim să simta cât mai putin tragică si brusca pierderea tatalui lor si vom incerca sa ii ajutam cu tot ce ne sta in putere, insa avem nevoie si de sustinerea voastra. Pentru toti cei care doresc si pot sa ni se alature, lăsăm datele bancare ale sotiei.”, a fost mesajul tarnsmis de Claudiu Molnar pe Facebook.

Val de mesaje la postarea lui Claudiu Molnar

După ce Claudiu Molnar a făcut postarea tristă în mediul online, internauții nu au rămas indiferenți. Apropiații bărbatului i-au lăsat mesaje de condoleanțe cât și gândurile lor bune. Oamenii au rămas profund îndurerați de faptul că evenimentele de acest fel își fac apariția unul după altul în viața lui Claudiu Molnar, dar și de faptul ca tot mai mulți oameni își pierd viața înainte de vreme.

Vezi și:  Spune această rugăciune ZILNIC și viața ta se va schimba la 180 de grade. CREDINȚA are mare putere

Claudiu Molnar nu și-a revenit din șoc după moartea soției sale, Anca Molnar. Bărbatul a avut parte de un alt șoc la nici măcar o luna de când și-a condus partenera pe ultimul drum. Mesajele nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare.

„Doamne ferește, ce durere, ce tânăr. Dumnezeu să-l odihnească”/Condoleanțe.. am trăit această durere..și e greu tare. / Oh Doamne… una dupa alta..Dumnezeu sa-l odihneasca in pace/ Prea devreme.. Incredibil..Dumnezeu să te odihneasca in pace. /Dumnezeu să-l odihneasca in pace. Sincere regrete familiei îndurerate si multa putere doamnei, să treaca peste durerea asta mare..Dumnezeu sa-l ierte, ce a patit acest om asa tanar../Condoleante familiei, din pacate tot mai multi tineri pleaca dintre noi. „, sunt câteva dintre mesajele pe care apropiații le-au lăsat la postarea lui Claudiu Molnar.

Vezi și:  5 semne timpurii ale cancerului de col uterin – o boala care ia viata a milioane de femei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *