Dumitru Ciorbă a murit de Covid. „Nenorocitul carcalac m-a lovit”, se plângea fostul impresar, acum două săptămâni

Dumitru „Ciorbă” (66 de ani) a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 martie 2021, când a și postat un mesaj pe Facebook. „După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, scria acesta pe Facebook, după ce a aflat că a fost infectat. El avea plămânii afectați 70 la sută și multe probleme cardiace.

Dumitru Tudor, mai sunoscut sub numele de Mitică Ciorbă, a fost de două ori conducător și investitor la Rapid, prima dată la începutul anilor ’80, iar ultima dată în 2017, când a plecat repede de la formația giuleșteană, fiind acuzat de fani că nu a investit niciun ban.Alte ArticoleROMANIA U21 – OLANDA U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: …Biletul zilei pariuri1x2.ro: România U21 – Olanda U21 …Campioană mondială la snowboard, moartă într-o avalanşă …

Citeşte şi Soţ şi soţie din Prahova, morţi după ce au fost vaccinaţi anti-COVID. Fiica celor doi e în stare gravă la ATI. „Pe certificatele de deces apare covid”

În anii 70-80 el a fost fotbalist, îmbrăcând tricoul unor formații precum Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea. „Mitică Ciorbă” a fost forțat să se retragă din activitatea fotbalistică la doar 28 de ani, după ce a suferit o accidentare la genunchi. După 1989, Dumitru Tudor a devenit patron de echipă. Acesta a preluat clubul Autobuzul Bucureşti, care ulterior s-a numit Rocar şi a fost cedat către Gigi Neţoiu.

Dumitru Tudor a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus pe data de 9 martie, iar starea lui s-a agravat într-un timp foarte scurt, astfel că medicii s-au văzut nevoiți să îl mute pe secția de ATI și să îl intubeze. Joi dimineaţă el a murit, informaţia fiind confirmată pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Mitică Ciorbă, în stare gravă, la trei zile după ce a fost depistat pozitiv cu Covid. Imagini cu fostul impresar, la ATI FOTO

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*