Dorian Popa, despre credinţă, religie şi Dumnezeu: „Sunt mulţi care își fac rugăciunea, dar se feresc să o spună pentru a nu fi judecați”

Dorian Popa, despre credinţă, religie şi Dumnezeu. Deşi este cunoscut pentru extravaganțele sale, mașinile extrem de scumpe, hainele şi accesoriile de lux pe care și le cumpără, a salvat şi un cățel de la moarte, căruia i-a dedicat o melodie, care a avut un mare succes.

Citeşte şi:  Ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online: „Cheluţu a câștigat 150.000 de euro până acum”Alte ArticoleTania Budi a căzut în cap, de pe cal „A luat-o la galop, …Postul Paştelui 2021. Pot fi consumate fructe de mare în post?Dana Budeanu îl face praf pe Cîţu, după ce acesta l-a demis …

„Sigur că mă identific cu credința ortodoxă. Îl simt pe Dumnezeu prezent în viața mea de când exist eu pentru că bunica mea din partea mamei a avut mare grijă să mă ducă la biserică duminică de duminică. Trebuie să recunosc că s-a dizolvat un pic din pasiunea pentru a merge săptămânal la biserică. Din varii motive, legate de presă și unele lucruri pe care le-am auzit și m-au făcut să trec credința în suflet decât în obiceiul de a merge duminica la biserică.

Consider că Dumnezeu este prezent în sufletele fiecăruia dintre noi. Chiar și cei care sunt rău intenționați, să știți că, de multe ori, tot la Dumnezeu ajung.

Nu am simțit eu nevoia în mod direct, dar sunt absolut sigur că Doamne-Doamne nu s-ar supăra pe noi dacă ar fi mai mulți care ar veni și ar spune ce fac ei, pentru că nu trebuie augmentat, trebuie să fim naturali.

Dorian Popa, despre credinţă, religie şi Dumnezeu

Sunt sigur că sunt, din 10 persoane, sunt 7-8 care își fac rugăciunea și sunt extrem de evlavioși, dar se feresc să o spună pentru a nu fi judecați. Probabil pentru a nu denota slăbiciune, cum mi s-a spus mie, uneori, că: ”domne, Dumnezeu, Dumnezeu, dar mai trebuie să iei și tu măsuri”. Nu e adevărat! Acolo este, de fapt și de drept, slăbiciunea, când iei tu măsuri și chestionezi faptul că Dumnezeu va rezolva anumite lucruri.

De fiecare dată când către mine se îndreaptă energie negativă, eu nu o îndrept înapoi, nu respect principiul oglinzii, ba, mai mult, încerc să întorc bine pentru că știu sigur că Dumnezeu a programat pentru fiecare dintre noi un drum presărat cu bune și cu rele în funcție de cum suntem și noi în viață.

Ca să nu divaghez foarte tare, nu am simțit nevoia să fie mai mulți propovăduitori ai credinței. Consider că Dumnezeu a lăsat atâția cât trebuie”, a declarat Dorian PopapentruStiripesurse.ro.

Vizavi de donaţiile pe care le face, artistul a spus doar atât: „Ce dai, aia primești, e o regulă de bază. Dacă nu oferim, nu vom avea ce primi„.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*