Doliu la Hollywood! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori a murit de cancer la doar 64 de ani

Actorul Joseph Siravo, cunoscut pentru rolul lui Johnny Soprano din serialul „Sopranos”, a murit de cancer la vârsta de 64 de ani. Joseph Siravo a fost actor de televiziune. S-a remarcat în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, dar şi de teatru.

A jucat în numeroase producții, cum ar fi „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money” şi „Law and Order”.Alte ArticolePoliţistul care a omorât un tânăr de 20 de ani în trafic …Prinţul Philip este venerat ca un zeu într-un trib din Vanuatu. …Prinţul Harry s-a reîntors la Londra, pentru funeraliile Prinţului …

În film, a jucat în „The Report”, cu Adam Driver, în „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” şi „Night Falls on Manhattan”.

S-a născut în Washington DC, a urmat programul de teatru de la Tisch School of Arts de la Universitatea din New York. A debutat în „Carlito’s Way” (1993), iar la scurt timp a primit rolul Johnny Soprano în serialul de succes al HBO care a avut şase sezoane.

Siravo a jucat şi pe Broadway, în producţii ca „Oslo”, premiată cu Tony, şi „The Light in the Piazza”. La începutul carierei a întreprins un turneu naţional cu „Jersey Boys”.

Joseph Siravo a fost și profesor în numeroase programe de actorie la New York.

Un cunoscut actor din „Harry Potter” a murit

O altă veste tristă a cutremurat lumea cinematografiei primăvara aceasta. Actorul englez de teatru şi film Paul Ritter, cunoscut din lungmetraje precum „Quantum of Solace” şi „Harry Potter and the Half-Blood Prince”, dar şi din serialul „Cernobîl”, a murit din cauza unei tumori cerebrale.

Născut pe 5 martie 1966, în Kent, Paul Ritter şi-a început cariera în teatru în ultimul deceniu al secolului trecut, dar a devenit faimos ca urmare a apariţiilor pe marele ecran, ultima oară în serialul documentar Cernobîl. A jucat pentru National Theatre în spectacole precum „The Royal Hunt of the Sun”, „All My Sons”, „Coram Boy”, „The Hot-House”, „The Curious Incident of the Dog in the Night- time” şi, mai recent, a fost John Major în „The Audience”.

A jucat în numeroase producţii de televiziune, printre care „Cernobîl” şi „Ecaterina cea Mare”, iar în ultimii zece ani a dat viaţă personajului Martin Goodman în comedia „Friday Night Dinner”, la Channel 4.

Între lungmetrajele în care a jucat se numără „The Libertine”, „Hannibal Rising”, „Quantum of Solace” şi „Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*