Doliu în familia Clejanilor. Fulgy: „Am un anunț trist de făcut”

Doliu în familia Clejanilor. Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai putea intra în legătură cu ei căci un eveniment nefericit are loc în familia sa.

”Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem. ”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram, fără să ofere alte detalii.Alte ArticoleCântăreţul Patrick Juvet a murit la 70 de ani. Era faimos …Ce se întâmplă dacă eşti născut înainte de 1989. Cercetătorii …Dana Budeanu, despre proteste: „Oamenii nu mai pot. Nu …

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, prima reacţie după ce ar fi bătut două femei. „Acum activez în alt domeniu, în criminalistică”

Doliu în familia Clejanilor

În urma acestui eveniment, tânărul a anunţat că ia o pauză de la reţelele de socializare, dar îşi va relua activitatea peste o săptămână. „Din acest motiv emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021”, a mai scris tânărul.

Şi Viorica a scris un mesaj emoţionat, pe Instagram: „Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tatal meu frumos si bun…”

View this post on Instagram

A post shared by VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_)

Ce tarife percep Viorica şi Ioniţă

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt cunoscuți ca fiind niște lăutari de succes, deoarece sunt solicitați la numeroase evenimente private. Cei doi își selectează clienții mai ales după cât sunt de generoși financiar, iar sumele pe care cei doi le solicită nu sunt deloc neglijabile.

Chiar dacă evenimentele și concertele s-au împuținat dramatic în ultima perioadă, din cauza pandemiei, iar acum sunt posibile doar în anumite condiții, artiștii de succes au strâns sume importante care ar putea să le asigure ceva vreme un trai mai mult decât decent.

Ei dețin o asociație, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației „Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv „interpretarea și creația artistică”.

Formația de lăutari a încasat pentru același concert încă 11.500 de euro, sumă care apare pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, „Moftify”.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*