Doi dintre agresorii activistului din Buzău, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Doi dintre agresorii activistului din Buzău au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, în timp ce al treilea agresor este cercetar sub control judiciar, informează Poliţia Judeţeană Buzău.

Doi dintre agresorii activistului din Buzău, arestaţi preventiv pentru 30 de zileAlte ArticolePNL intervine şi încetineşte demersul de desfiinţare a SIIJ: …Legea prin care completurile cauzelor de apel sunt formate din …Primarul de la Ciorani şi alţi 15 inculpaţi, arestaţi preventiv …

Citeşte şi Întorsătură de situație în cazul activistului bătut de față cu Poliția: „Eu aici în Buzau sunt o victimă a statului român”

Trei bărbaţi, cu vârste între 27 şi 44 de ani, au agresat, sâmbătă, un bărbat care le-ar fi filmat gospodăriile unde vindeau păsări. Bărbatul de 41 de ani a scăpat de furia celor trei fugind şi sunând la 112. Un prim echipaj de Poliţie trimis la solicitarea victimei nu a reuşit să îl protejeze pe acesta de furia agresorilor şi cei trei nu au fost liniştiţi decât la sosirea mascaţilor.

Activistul a fost bătut chiar sub privirile nepăsătoare ale polițiștilor, cărora le ceruse ajutorul. Conflictul a izbucnit din cauză că bărbatul a vrut să arate publicului și autorităților, cum comercianții ilegali de pui vii își desfășoară activitatea, nestingheriți.

Agresorii au încercat să îl scoată cu forța pe activist din mașină, însă acesta a blocat ușile, indivizii au rupt apoi oglinda și au spart luneta autoturismului. În clip este surprins chiar și momentul în care bărbatul oprește mașina în dreptul unor polițiști și le povestește prin ce a trecut, cerând ajutorul.

„Cum e posibil așa ceva. Vedeți că vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog. Nu mai am nici geam.”, le spune Robert Niță, oamenilor Legii.

Agresorii au început apoi să-l urmărească pe bărbat, chiar și după ce acesta a pornit mașina.

,,M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…”, spune activistul într-o filmare.

Citeşte şi Un activist a fost urmărit şi bătut în trafic de trei indivizi chiar sub privirile polițiștilor: „Vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog” VIDEO

 

 

 

 

Citește și…

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Nurcile la control! Cum se pregătește statul român pentru a respecta legislația europeană și a preveni răspândirea SARS-Cov-2 prin intermediul nurcilor

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*