Diana Şoşoacă şi liderii AUR, amendaţi cu câte 15.000 de lei pentru că au participat la organizarea protestului anti-restricţii

Diana Şoşoacă şi liderii AUR, amendaţi cu câte 15.000 de lei.  La protestul de luni, mii de persoane s-au adunat în stradă, atât în Capitală, cât și în marile orașe din țară, manifestând împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvern pentru limitarea pandemiei de Covid-19.

Diana Şoşoacă şi liderii AUR, amendaţi cu câte 15.000 de lei pentru că au participat la organizarea protestului anti-restricţiiAlte ArticoleFlorin Cîțu are soluția pentru oprirea pandemiei COVID. ”Este …Mişcare-bombă pe scena politică. Numele surprinzătoare vehiculate …Marcel Ciolacu, către Guvernul Cîţu: Retrageţi măsurile …

„Amenzi s-au aplicat mai multor persoane care au contribuit la organizarea protestului, inclusiv celor trei parlamentari,  George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă. Aceștia au fost amendați cu câte 15.000 de lei, pentru că au organizat un protest public cu peste 100 de persoane” a informat o sursă din cadrul Jandarmeriei pentru G4Media.

„Dreptul la liberă exprimare este un drept garantat prin Constituţie. Din păcate, acest drept a fost înţeles greşit de către o minoritate, o minoritate care din păcate a ales să se exprime violent. Am văzut ce s-a întâmplat cu această minoritate, au instigat în permanenţă, au provocat forţele de ordine, au provocat statul într-un cuvânt. Cu toate acestea aţi putut observa că forţele de ordine au reacţionat aşa cum trebuie să reacţioneze, cu calm, cu profesionalism, dar în acelaşi timp cu fermitate atunci când s-a constatat încălcarea legii. Forţele de ordine sunt în linia întâi de mai bine de un an de zile în lupta cu această pandemie şi cu toate acestea au asigurat protecţia celor care au ales să protesteze în aceste zile. Le mulţumesc pe această cale tuturor jandarmilor, poliţiştilor, poliţiştilor locali care au fost în dispozitiv în aceste zile şi au acţionat cu profesionalism.

Între protestatari sunt din păcate foarte mulţi instigatori care instigă şi provoacă statul. Situaţia nu a scăpat de sub control, în permanenţă protestatarii au fost conduşi pe direcţia de mers, nu au fost agresiuni sub nicio formă, au explicat colegii mei ce s-a întâmplat acolo, trei protestatari s-au desprins din grup, au început să arunce cu diverse obiecte către forţele de ordine, în momentul în care cei trei au fost rugaţi să intre în grup, s-au comportat violent, parte din ceilalţi protestatari au intevenit şi ei, s-au comportat violent, au aruncat cu pietre, cu bucăţi din carosabil şi Jandarmeria a fost obligată să intervină”, a afirmat Lucian Bode.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?” 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*