Diana Șoșoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”

Diana Șoșoacă a făcut primele declarații după scandalul din Parlament. Senatoarea a spus că vrea să-și ia permis de port-armă și că va solicita pază non-stop.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, spune Diana Şoşoacă.Alte ArticoleVlad Voiculescu, evitat de Nicușor Dan și Florin Cîțu: ”L-am …Un nou scandal în Parlament, pe tema măştilor. Deputatul PSD …PSD cere demisia ministrului Sănătății: ” În mandatul …

Șoșoacă mai spune că a depus plângere penală împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

Diana Şoşoacă a chemat marţi poliţia la Parlament, după ce a avut schimburi de replici cu preşedinta Comisiei juridice a Senatului, Iuliana Scântei, unde aceasta trebuia să fie audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul în Senat, la propunerea PNL.

Scandalul a început de la faptul că Scântei i-a cerut acesteia să poarte mască de protecţie. Ulterior Şoşoacă a sunat la 112 după ce nu a fost lăsată în sală, susţinând că a fost „bruscată şi lovită”. Ea a precizat că va face plângere penală împotriva Laurei Scântei dar şi a câtorva angajaţi ai Senatului.

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă.

„Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scîntei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a adăugat senatoarea.

Citiți și Diana Şoşoacă, judecată în Senat pentru nepurtarea măştii. „Arătaţi-mi articolul care spune cum să arate o mască!”. Şoşoacă a sunat la 112

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*