Diana Șoșoacă, după atacurile PNL: „Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam”

Diana Șoșoacă îi răspunde deputatul Pavel Popescu, de la PNL, care susține că locul senatoarei nu este în Parlament, ci la spitalul de psihiatrie. Luni seara, la România TV, Șoșoacă l-a luat peste picior pe colegul său parlamentar.

”E un ilustru necunoscut care îmi pronunță numele și se folosește de numele meu să mai audă lumea că există unul ca ăsta în Parlamentul României. Cam asta e! Este și o infracțiune de exercitare a unei profesii fără drept, având în vedere că domnul emană niște… Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam.Alte ArticoleMarcel Ciolacu propune modelul francez pentru accesarea fondurilor …Florin Cîţu anunţă RESTRICŢII dure în perioada următoare: …Ludovic Orban spune că nu se impune carantinarea Bucureştiului: …

Cum își permite să facă afirmații pe care nu le poate face decât un cadru medical? Au fost peste 10.000 de persoane în Piața Victoriei, le-a consultat el? De unde știe el că sunt asimptomatici (n.r. deputatul PNL a spus că participanții la protestele din Piața Victoriei sunt infectați cu coronavirus, dar sunt asimptomatici)?”, a spus Diana Șoșoacă în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant.

Diana Şoşoacă a primit trei amenzi pentru protestele din weekend. Câţi bani va trebui să plătească senatoarea

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*