Despărţire şoc în showbiz, la cinci luni după ce au anunţat că sunt părinţii unui băieţel

Despărţire şoc în showbiz. S-a cunoscut în pandemie, au făcut un copil, iatr acum au venit cu anunţul pe care nu îl aştepta nimeni.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. La câteva zile de la despărțire au decis să-și mai dea o șansăAlte Articole

Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, …

Şoc la Hollywood. Actorul găsit mort în casă luase o supradoză …Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva …

Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit. Artistul a publicat pe Twitter o declarație prin intermediul căreia a anunțat această despărţire.  Derulo, în vârstă de 32 de ani, care și-a sărbătorit ziua de naștere ieri alături de Jena și fiul lor, a transmis:

„Jena și cu mine am decis să ne despărțim. Este o mamă uimitoare, dar simțim că suntem departe unul de altul în acest moment. Vom fi cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment”.

Jena and I have decided to part ways. She is an amazing mother but we feel being apart at this time will allow us to be the best versions of ourselves and the best parents we could be. Pls respect our privacy in this time.

— Jason Derulo (@jasonderulo) September 23, 2021

Până la acest moment, Jena Frumes nu a reacționat despre despărţire, a postat doar un mesaj adresat băiețelului ei și al cântărețului. „Te iubesc, micuțule! Promit să își dăruiesc toată dragostea de care eu nu am avut parte. Tu meriți totul”, a scris aceasta.

Despărțire în showbiz. Mira a spus „adio” iubitului ei: „Nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta”

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut în sala de fitness, în urmă cu mai bine de un an de zile, chiar când a început pandemia. Cei doi s-au mutat rapid împreună, iar în luna mai a acestui an au devenit părinții unui băiețel.

View this post on Instagram

A post shared by JENA (@jenafrumes)

Citește și…

Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*