Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămică. „Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto!” VIDEO

Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămică. Vedeta a declarat că îi este frică de lumea în care trăim, dar mai ales, că se teme să-și întemeieze o familie în momentul de față.

Delia Matache a dezvăluit când va deveni mămicăAlte ArticoleAdevăratul motiv al plecării lui Bill Gates de la conducerea …Tragedie! Un prolific om de afaceri din România a fost găsit …Alex Velea a uimit tot internetul. Schimbarea de look a cântărețului …

Delia Matache a mai spus că se gândește că la un moment dat fiul sau fiica sa va pleca în lume și atunci se va lovi de cele mai grele momente, motiv pentru nu vrea să facă acum un copil. „Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia Matache pentru Andra.

Delia Matache internată de urgență în spital. Jurata X Factor, conectată la perfuzii și oxigen

Jurata de la iUmor susține că este conștientă că poate o fi „mamă foarte mișto”, ba chiar una extraordinară, însă în ciuda acestui lucru a mărtuirisit că are de gând să-și mai dea puțin timp. „Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus Delia Matache.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Producătorii auto vor pierde venituri de 110 miliarde de dolari din cauza deficitului global de semiconductori

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*