Decizie curajoasă luată de o mamă! Și-a lăsat fetița de trei ani să-i vopsească părul mov. Reacția când a văzut rezultatul e incredibilă VIDEO

O mamă a luat o decizie curajoasă și și-a lăsat fiica de trei ani să îi vopsească părul din blond în mov.

Femeia a filmat întreaga operațiune a fetiței și a fost chiar surprinsă de rezultat. Nici hairstylistului nu i-a venit să creadă.Alte ArticoleRodion GA a murit. Artistul era părintele muzicii electronice …EXCLUSIV Aurel Pădureanu cere derogare de la autorități ca …Dan Bittman desfiinţează noile restricţii din România. „Ne-am …

Când vine vorba despre îngrijirea părului, suntem foarte atenți la tunsoare, la culoare și la stil, tocmai de aceea de cele mai multe ori apelăm la ajutorul specialiștilor.

De această dată, însă, Amy a decis să aibă încredere totală în fetița ei de trei ani, pe nume Grace, și să o lase să-i vopsească părul din blond în mov.

Clipul video a ajuns viral pe internet, fiind vizionat de mai mult de 12 milioane de ori în întreaga lume și primind peste două milioane de aprecieri.

În video, Amy stă pe un scaun și poartă un halat de protecție care să-i apere hainele. Micuța Gracie purta o pereche de mănuși din plastic în timp ce îi vopsea părul mamei sale cu o pensulă.

„Wow, arați minunat”, spune micuța, potrivit Mirror.

Gracie continuă prin a spune că culoarea aleasă arată „destul de bine”.

Amy a postat apoi clipul video pe contul său de Tik Tok și le-a transmis urmăritorilor: „Fetița mea de trei ani a devenit noul meu hairstylist. Nu cred că mă va mai lăsa vreodată să-mi vopsesc părul singură”.

Internauții au fost impresionați de rezultat și mulți dintre ei au spus că vor să devină clieți ai micuței talentate.

@aymieandgracie

My 3 year old has become my new stylist. I don’t think she will let me do my own hair ever again. #mommydaughter

♬ original sound – Amy

Citiți și A intrat în cameră să vadă ce fac copiii și a izbucnit în lacrimi instant. Au distrus totul și au lăsat-o și fără job VIDEO

Citiți și Ce coafuri se poartă în anul 2021. Moda se reîntoarce la „valorile reale ale educaţiei”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*