Dani Mocanu, aroganță maximă! A promis că o ia pe calea credinței, dar ultimul gest spune altceva!

Dani Mocanu, aroganță maximă! Deși la începutul anului a decis să se retragă din lumea muzicală și să se dedice lui Dumnezeu, manelistul nu poate scăpa de vechile năravuri. De curând, Dani Mocanu a decis să se răsfețe cu un Rolex în valoare de peste 35.000 de euro, deşi credinţa presupune că oamenii nu trebuie să pună accentul pe lucrurile materiale, sufletul fiind cel important.

Dani Mocanu, aroganță maximă!Alte ArticoleLeacuri din cămară: 6 beneficii ale merelor, de ce e bun iaurtul …Motivul incredibil pentru care Andi Moisescu a rămas căsătorit …Maria Constantin, scandal monstru cu fiul lui Marcel Toader. …

Manelsitul se poate lăuda cu o adevărată bijuterie. Potrivit apropiaților săi, acesta este singurul model de Rolex din lume care arată luna, ziua anului și două fuse orare, scrie SpyNews. De asemenea, ceasul este singurul model din România. Acesta nu mai poate fi adus în magazinele de la noi din țară nici măcar pe comandă, pentru ca nu se mai fabrică, fiind şi cel mai complicat model Rolex care a existat vreodată. Ceasul este din aur, funcționează doar dacă simte pulsul inimii, iar dacă nu e purtat minimum opt ore pe zi se blochează automat.

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. „Veniți la Dumnezeu cât mai este timp!” VIDEO

Dani Mocanu a declarat că începând cu acest an este decis să o ia pe calea credinței și să se pocăiască. Mai mult de atât, artistul a mai precizat că nu va ma cânta manele, ci doar melodii religioase.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*