Dana Budeanu iese de pe reţelele de socializare. Ce spune de medicul Flavia Groşan

Dana Budeanu, despre medicul Flavia Groşan. Creatoarea de modă a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, şi a precizat că va continua să o susţină pe dr. Flavia Groşan pentru că viaţa este despre oameni ca ea.

„Mă bucur că am putut o susțin. O susţin în continuare. Viața este despre oameni ca doamna Groșan. Viața cu bune și cu rele se trăiește cu zâmbetul pe buze fiind pozitiv. Găsind soluții bucurându-te în continuare de ceea ce mai poți să te bucuri. Viața nu se trăiește în panică„, a spus Dana Budeanu.Alte ArticoleMădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Imaginea a făcut …Mirela Vaida, dezvăluiri despre femeia care a încercat să …Ruby a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Fac story-ul …

Citeşte şi: Flavia Groşan, după audierea în Comisia de etică: „Nu vă fie frică, mergem înainte”. Dezvăluirile şefei Colegiului Medicilor

Dana Budeanu, despre medicul Flavia Groşan

”Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa.

Eu dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: „Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!” Nu, toată lumea iese și spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc? Doamna doctor a ieșit, nu am auzit de ea un an, foarte grav de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi oamenii nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!

De ce cei asimptomatici, cu forme ușoare, nu sunt tratați așa cum ni s-a prezentat, online. De ce nu au voie să ia și alte medicamente? Doamna nu este un vraci, este un pneumolog care tratează cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vrăji la dânsa pe online. De ce o linșăm pe ea?! Eu astăzi dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la ea pentru că îmi e frică să merg la spital”, a mai spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeanu a anunțat că renunță la rețelele de socializare clasice și și-a făcut propria aplicație. Una cu 9 rubrici, printre care și ”Fătălăul zilei”.

”Încet, încet mă retrag din mediul rețelelor de socializare. De pe una m-am retras deja, nu cred că o să mai revin. Mă retrag pe o aplicație pe care am lansat-o. Se numește Verdict App, e ca un copil, un bebelus. Tot ce există pe această aplicație îmi aparține în exclusiv. E o aplicație cu 9 rubrici. Fac o revistă a presei deșteaptă. Avem o rubrică numită ”Fătălăul zilei”.”, a declarat Dana Budeanu, luni seara.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*