Dan Chisu, fara perdea despre tariful Mihaelei Radulescu: „Nu negociam, o luam cand se…”:

Dan Chișu a scris pe contul de socializare, despre experiența lui cu taximetriștii care nu au niciodată rest, atuncând când le oferi o sumă rotundă, la finalul cursei. Printre zecile de comentarii legate de subiect, un fan i-a pus o întrebare amuzantă actorului, legată de „cariera” de taximetrist a Mihaelei Rădulescu. Cei doi au avut o relație în urmă cu mulți ani.

„Sunt sigur că vi s-a întâmplat ca taximetristul să nu aibă niciodată rest când vreți să plătiți cu o hârtie de 100 de lei. Cred că au un soft instalat în creier, prin care, cum vad hartia de 100, spun „N-am rest.”

Vă propun să faceți într-o zi așa: luați bani mărunți la voi și, cand se termina cursa de 12,45 lei, scoateti hartia de 100, spunandu-i „dați-mi 80 restul”. El din reflex o sa spuna „n-am rest” si atunci, din buzunarul celalalt, scoateti exact 12,45 lei. Mare lucru n-o să se întâmple, dar macar veți avea pentru cateva secunde bucuria sa-i vedeți fata aia de cretin mirat, uimit de propria-i prostie”, a scris Dan Chisu pe pagina lui de Facebook.

Vezi și:  Citește Rugăciunea pentru limpezirea gândurilor și alungarea fricii

Un fan amuzat de situație, a făcut un acomentariu la care Dan Chișu nu se aștepta. „Ma întreb dacă Răduleasca, atunci când era taximetristă, vă zicea din start: 20 lei cursa sau negociați? O fi o chestie mai veche, din trecut”. Regizorul a răspuns în stilu-i caracteristic: „Nu, pe ea o luam doar când se retrăgea”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *