Dan Bittman, sfaturi de viață pentru fiul său Patrick, care a împlinit 18 ani: ”E timpul să fii bărbat”

Dan Bittman și fosta sa iubită, Liliana Ștefan, au transmis mesaje emoționante fiului lor mijlociu, Patrick, cu ocazia împlininirii a 18 ani.  La sfârșitul anului trecut, Dan Bittman a confirmat despărțirea de cea care i-a fost parteneră vreme de 25 de ani, Liliana Ștefan. Chiar dacă foștii parteneri trăiesc vieți separate, cei trei copii pe care îi au împreună îi vor lega pentru totdeauna.

Astăzi a fost o zi de sărbătoare în familia solistului Holograf, deoarece Patrick a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Mama tânărului i-a trimis fiului ei o urare plină de blândețe și i-a lăudat calitățile.Alte ArticoleMomente dramatice pentru Tzancă Uraganu. „Am apelat foarte …Idilă de dragoste la Chefi la Cuțite. Antonia Ștefănescu …Imagini fabuloase! Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol! Prietenii …

„S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick! ❤️”, a scris Liliana Ștefan pe contul de Instagram.

Dan Bittman a fost totuși ceva mai dur și i-a transmis lui Patrick câteva sfaturi de viață care să-l ajute pe viitor.

”Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata”, a fost și mesajul lui Dan Bittman, conform Spynews.

Dan Bittman: „Nu mai sunt împreună cu Liliana Ştefan de 4 ani”

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman.

Citește și…

Doi copii au murit! Cel mai cunoscut medic din Romania avertizeaza populatia! Aceste pastile UCID copii si adulti si se gasesc in comert! Mare atentie! Le ai si tu acasă

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie. Cât câștigați dacă alegeți acum cea mai bună ofertă concurențială

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*