Dacian Cioloş are COVID-19: „Sunt în izolare. Nu am simptome şi mă simt bine în acest momen”

Dacian Cioloş a anunţat pe Facebook că este infectat cu coronavirus.

„Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv. Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European.

Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment.

Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi.

Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.

Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială. Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.Alte ArticoleRareş Bogdan atacă dur CCR pentru declararea desfiinţării …Vlad Voiculescu, noi explicaţii în scandalul măsluirii cifrelor …Florin Roman îl spulberă pe Vlad Voiculescu: „A scăpat …

Citeşte şi: Război în USR – PLUS după anunţul lui Dacian Cioloș că vrea să fie şi președintele partidului şi să candideze la prezidenţiale

Citeşte şi: Dacian Cioloş dă de pământ cu cei care sar rândul la vaccinare. „Unii au aere de privilegiaţi. E important și în România să facem cu adevărat o ierarhie”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*