Cum se simte Joe Biden după ce a căzut pe scară în timp ce urca la bodrul Air Force One

Preşedintele Joe Biden este „100% bine” după ce s-a împiedicat în timp ce urca scările Aur Force One, vineri, a transmis purtătorul de cuvânt de la Casa Albă Karine Jean-Pierre, potrivit CNN.

„Aşa cum ştiţi, afară bate foarte tare vântul. Aproape că am căzut singură urcând treptele”, a spus purtătoarea de cuvânt în faţa reporterilor, pe drum către Atlanta. „Este bine 100%”.Alte ArticoleInventatorul vaccinului Pfizer / BioNTech prezice sfârşitul …Cutremur cu magnitudine 7,2 în Japonia. A fost emisă alertă …Germania se pregăteşte pentru vaccinul antiCOVID rusesc. Angela …

Jean-Pierre nu a precizat dacă preşedintele s-a rănit la piciorul recent fracturat.

„Se simte minunat. Tot ce pot să spun este că se simte bine. Se pregăteşte de călătorie astăzi şi este bine”, a răspuns ea.

Karine Jean-Pierre a repetat că preşedintele Biden se descurcă bine, întrebată dacă a fost consultat de un medic.

Joe Biden s-a împiedicat şi a căzut de mai multe ori vineri în timp ce urca scările pentru a ajunge în avionul Air Force One.

La jumătatea scărilor, Biden s-a împiedicat de nu mai puțin de trei ori. A căzut în genunchi și s-a prins cu mâna dreaptă de balustrada metalică.

Când a ajuns la capăt scărilor, preşedintele SUA s-a întors le-a făcut cu mâna privitorilor.

Joe Biden just fell 3 times in a row trying to go up the stairs to Air Force One pic.twitter.com/gTUTckUH32

— Caleb Hull (@CalebJHull) March 19, 2021

Air Force One a decolat la scurt timp din baza militară Andrews din Washingtonul suburban, potrivit Lavenir. Biden a plecat  să petreacă ziua la Atlanta pentru a se întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii asiatice americane, devastată de o serie de atacuri.

Biden nu este la primul incident. În noiembrie anul trecut şi-a rupt piciorul în timp ce alerga cu câinele său Major. Familia Biden are doi câini, Major şi Champ, ambii ciobăneşti germani.

Citește și Joe Biden îl consideră pe Vladimir Putin un „criminal” şi ameninţă: „Veţi vedea curând preţul pe care-l va plăti”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*