Cum să faci bani în pandemie. Carmen Harra, despre investiţii în 2021

Cum să faci bani în pandemie. Pandemia de coronavirus a a afectat toate domeniile, mai ales economia. Carmen Harra spune că ne așteaptă vremuri grele în toată lumea, indiferent de cine va fi la conducere.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: „Am spus că viaţa lui se oprea la 70 de ani”Alte ArticoleReacţia lui Moroşanu, după ce Sergiu a dat casa primită din …Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu. Cum s-a întâmplat …Reacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că …

Cum să faci bani în pandemie

Declarațiile prezicătoarei au fost făcute în cadrul unui interviu pe care Carmen Harra i l-a oferit lui Luis Lazarus. Vedeta a spus că cei care au bani puși deoparte, ar face bine să-i investească în proprietăți imobiliare și aur.

„Băncile se vor prăbuși, investiți masiv în aur și imobiliare. Sistemul monetar și băncile se vor prăbuși, așa că investițiile în aur și în imobiliare sunt bune. Nu vine o eră de pace, indiferent cine vine la conducere. Nu ne dăm seama de ce ni se va întâmpla, că nu putem să anticipăm, ca să acționăm cumva, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea este de părere că omenirea va trece printr-o perioadă foarte bună în anii care vin, dar vine și cu o veste bună: virusul Sars Cov 2 va dispărea în 2022.

Carmen Harra, despre anul 2021

Celebra prezicătoare a vorbit pe reţelele de socializare şi a spus tuturor ce se va întâmpla cu țara noastră în anul care urmează. Carmen Harra este de părere că viața se poate transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

”Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar.

 Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*