Cum pot intra românii în SUA fără viză? Campania inițiată de Ministerul Afacerilor Externe

Cum pot intra românii în SUA fără viză. Românii care vor să intre în SUA, fără viză, vor avea parte de o campania inițiată de Ministrul Afacerilor Externe care este menită să faciliteze procedura prin care românii vor intra în posesia vizei.

trebui să mai aștepte ca procentul de respingere al vizelor să scadă la 3%, față de 10 %, cât este în prezent. Ministrul de Externe a oferit și o soluție extrem de controversată la această problemă. Șeful MAE, în loc să facă demersuri pentru ridicare vizelor, propune românilor să aplice în număr mai mic, din moment ce nu au șanse.Alte ArticoleFlorin Cîțu a anulat întâlnirea cu Marcel Ciolacu, după …Alexandru Muraru, interimar în locul lui Costel Alexe la şefia …Rareş Bogdan îl ameninţă pe Ludovic Orban: „Va avea …

Cum pot intra românii în SUA fără viză. Ministrul dorește să demareze și o campanie de informare în acest sens, notează Mediafax.

Românii cu viză SUA pot fi respinși la graniță

Procesul de obținere a vizei pentu SUA este unul destul de anevoios pentru cetățenii români. Aceștia trebuie să se prezinte mai întâi la oficiile consulare sau la ambasada SUA Bucureşti, iar pentru a trece hotarul românii trebuie să prezinte și pașaportul român valabil. Un detaliu foarte important, pe care mulți români nu îl cunosc, este că obținerea vizei nu garanteaza intrarea pe teritoriul SUA.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

ANCOM a lansat o nouă versiune a platformei de monitorizare a radiaţiilor emise de antenele de telecomunicaţii

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*