Cum arată soţia lui Cătălin Amarandei, semifinalistul de la Chefi la cuţite. Denisa îi este alături în lupta pentru marele premiu

Cum arată soţia lui Cătălin Amarandei. Denisa îl susține pe acesta în tot ce face și i-a fost alături încă din preselecții.  Cei doi sunt căsătoriți de mai mult timp, iar pe pagina lor de socializare au postat mai multe fotografii împreună, semn că își dedică o bună parte din vreme călătoriile și momentelor în doi.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 8 iunie 2021. Chef Florin Dumitrescu a pierdut unul dintre cei mai talentaţi şi mai experimentaţi concurenţiAlte ArticoleSoţul Narcisei Birjaru, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste …Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea. De ce …Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc: „Avem …

Cum arată soţia lui Cătălin Amarandei

Denisa Amarandei e alături de concurentul de la Chefi la cuțite în tot ce face în cariera sa, iar ea a fost prezentă alături de el și în preselecțiile concursului, unde mărturisea că are mari emoții pentru partenerul său.

Cătălin Amarandei, alături de soţia lui, DenisaFinala Chefi la cuţite 2021 va fi împărțită în două ediții și va fi difuzată marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie, de la ora 20:30, anunţă Antena 1.

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul plin de provocări şi unul dintre cele mai solicitante de până acum, după cum au mărturisit, nu de puţine ori, cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Fanii emisiunii sunt de părere că Narcisa Birjaru ar merita să câştige marele premiu. Narcisa face parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Mulți dintre ei au felicitata-o deja pe concurentă pe rețelele sociale, crezând că ea va pleca cu trofeul acasă.

Chef Bontea a câștigat patru sezoane din cele opt, în timp ce chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu câte două sezoane fiecare.

Citește și…

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Nurcile la control! Cum se pregătește statul român pentru a respecta legislația europeană și a preveni răspândirea SARS-Cov-2 prin intermediul nurcilor

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*