Cum a murit Adrian Pop, celebrul bucătar din Cluj. Concluziile anchetatorilor după autopsie și audierea martorilor

Moartea celebrului bucătar din Cluj, Adrian Pop, după participarea la o petrecere cu poliţişti, pare a fi elucidată. La zece zile de la decesul acestuia, anchetatorii au tras concluziile – bărbatul a murit după o căzătură accidentală. Procurorii parchetului de pe langa Judecătoria Cluj au stabilit că lovitura puternică pe care bucătarul a suferit-o la cap s-a produs în urma căzăturii pe betonul din parcarea restaurantului, după ce s-a dezechilibrat.Au stabilit acest lucru în urma audierii tuturor persoanelor prezente la petrecere, audieri la care s-a folosit inclusiv detectorul de minciuni.Autopsia a confirmat și problemele de sănătate pe care le avea barbatul. Recent, acesta suferise o operatie de micșorare a stomacului și nu avea voie să consume alcool deloc.Totuși, nu a ținut cont de recomandarile medicilor, iar analizele au aratat că în seara respectivă avea o alcoolemie de aproape 2 la mie, extrem de mult. Mai mult, se pare că inainte de incident, Adrian Pop mai căzuse de cateva ori și în bucataria restaurantului în care lucra.Pentru ca ancheta să nu fie una partinitoare, ministrul Lucian Bode si-a trimis la IPJ Cluj Corpul de Control, care a supravegheat și modul in care se desfășoară ancheta internă ce îi vizează pe polițiștii care au participat la petrecere.

Sursa: Observator

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*