Cu ce durere în suflet a murit Cornelia Catanga: „Au mințit-o toți!”

Cornelia Catanga a murit din cauza complicațiilor cauzate de infectarea cu noul coronavirus. Interpreta de muzică populară a făcut un stop cardio-respirator în momentul în care cadrele medicale au încercat să o intubeze din cauza problemelor respiratorii, lăsând în urmă foarte mulți oameni care o iubeau și care acum suferă.

Printre cei care îi duc lipsa zi de zi se numără și Aurel Pădureanu, care i-a fost partener de viață decenii întregi și care a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars că suferă enorm cu gândul că nu o va mai putea vedea niciodată pe Cornelia Catanga.Alte ArticolePhilip, un prinţ plin de viaţă şi pus tot timpul pe glume. …„Mâna lui Dumnezeu”, imaginea de la Terapie Intensivă, …Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai alături de …

Soţul Corneliei Catanga, declaraţie tranşantă pentru ministrul Voiculescu: „În afară de răutate şi mizerie umană, ce lăsaţi în urmă?”

“Mi-a luat Dumnezeu ce am avut mai scump pe lumea asta, aerul meu, sufletul meu, inima mea. Noi ne-am iubit enorm de mult, enorm. Și eram singurul cuplu adevărat din muzică. Mi-a plecat jumătatea și e greu. Despărțirea asta este cea mai nenorocită, cea mai cruntă. Nimeni nu își poate da seama, doar cel care este și suferă. Degeaba îți vine cineva de pe margine și îi zice să te întărești că e foarte greu.”, a spus Aurel Pădureanu.

Cu ce durere în suflet a murit Cornelia Catanga

Totodată, în exclusivitate pentru Antena Stars, Aurel Pădureanu a mărturisit că deși sunt foarte multe persoane care o plâng acum, în trecut, atunci când avea cea mai mare nevoie, nimeni nu i-a întins o mână de ajutor.

Potrivit spuselor sale, Cornelia Catanga a fost profund dezamăgită de oamneni de-a lungul vieții ei, fiind o durere cu care a trecut în neființă.

“Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio-respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. (…) A murit cu focul ăsta, Cornelia. Că a mințit-o majoritatea. Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele.”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere. Mesajul emoţionant: „Nu mai am cuvinte… doar multe lacrimi și suspin…”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*