CTP: „De Covid n-o să scăpăm niciodată, obiectivul e să-l aducem la nivelul gripei”

CTP a mai declarat că măsurile luate de autorităţi trebuia să fie chiar mai dure pentru a avea efectul scontat, astfel încât în trei săptămâni să se fi putut începe relaxarea lor, odată ce incidenţa ar fi scăzut. Jurnalistul susţine că în momentul de faţă s-ar impune o carantină naţională.

„E limpede în acest moment, din moment ce nu ai luat măsurile astea, le-ai luat de duminică, nu ai cum să ai scădere. Dacă măsurile vor fi suficient de eficiente, scăderea o s-o ai peste 3 săptămâni, o lună, o lună și ceva. E clar că această incidență a cazurilor va crește în continuare și va depăși 7,5 și atunci nu e logic să iei acum măsura cea mai dură, carantina totală și peste 3 săptămâni să începi să relaxezi treptat?”, a spus CTP.Alte ArticoleMonica Pop atacă dur autoritățile! ”Cine a propus închiderea …Un medic cunoscut atrage atenţia: Ne îndreptăm spre scenariul …BILANȚ VACCINARE 29 MARTIE. Peste UN MILION de persoane vaccinate …

CTP: „Orice persoană vaccinată este un câştig”

De altfel, gazetarul și scriitorul spune că infecția COVID-19 nu va putea fi eradicată, însă se dorește ca aceasta să poată fi tratată mai ușor, la fel ca și gripa.

„O extrapolare simplă ne arată că nu se poate așa ceva. Văd și eu care e ritmul. Și dacă nu o să fie 10 milioane în septembrie, dar dacă o să fie 7 milioane acesta este un lucru bun. N-o să mai scăpăm de Covidul ăsta niciodată. Stimați concetățeni, suntem conștienți de faptul că de Covid nu vom scăpa niciodată, cel mult obiectivul este să-l aducem la nivelul gripei.”, crede gazetarul.

Tocmai din acest motiv este foarte important ca românii să continue să se vaccineze anti-COVID, a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Europa FM.

„Orice persoană vaccinată, chiar dacă nu se vor atinge 10 milioane, este un câștig.”, susţine CTP.

Citeşte şi: Protestele au degenerat, confruntări violente în Capitală. Zeci de protestatari au fost reţinuţi VIDEO

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*